viewtopic.php?f=1&t=215827
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Niestety znowu mamy problem z Baziem.Dzisiaj dostał antybiotyk.Znowu jest problem z jedzeniem- jakby wcale nie czuł zapachu.Jedyną rzecz jaką je- to saszetki Miamor feine filets-100 gram I to też nie każdy smak.Kupiłam kilka z myślą o złapaniu kotki na zabieg.No dzisiaj poszły mi dla Bazia 3 sztuki -bo nic innego nie je.A u siebie kupowałam na miejscu po 7.50 zł za sztukę.Mógłby nas Ktoś troszeczkę wesprzeć zakupem tych saszetek?On je tylko tuńczyka.Tuńczyk kalmary-tuńczyk raki-tuńczyk łosoś.Byłabym bardzo wdzięczna za chociaż kilka sztuk.
![]()
![]()
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Niestety znowu mamy problem z Baziem.Dzisiaj dostał antybiotyk.Znowu jest problem z jedzeniem- jakby wcale nie czuł zapachu.Jedyną rzecz jaką je- to saszetki Miamor feine filets-100 gram I to też nie każdy smak.Kupiłam kilka z myślą o złapaniu kotki na zabieg.No dzisiaj poszły mi dla Bazia 3 sztuki -bo nic innego nie je.A u siebie kupowałam na miejscu po 7.50 zł za sztukę.Mógłby nas Ktoś troszeczkę wesprzeć zakupem tych saszetek?On je tylko tuńczyka.Tuńczyk kalmary-tuńczyk raki-tuńczyk łosoś.Byłabym bardzo wdzięczna za chociaż kilka sztuk.
![]()
![]()
Czy Ktoś chciałby uszczęśliwić starego Bazia?![]()
![]()
LimLim pisze:iza71koty pisze:iza71koty pisze:Niestety znowu mamy problem z Baziem.Dzisiaj dostał antybiotyk.Znowu jest problem z jedzeniem- jakby wcale nie czuł zapachu.Jedyną rzecz jaką je- to saszetki Miamor feine filets-100 gram I to też nie każdy smak.Kupiłam kilka z myślą o złapaniu kotki na zabieg.No dzisiaj poszły mi dla Bazia 3 sztuki -bo nic innego nie je.A u siebie kupowałam na miejscu po 7.50 zł za sztukę.Mógłby nas Ktoś troszeczkę wesprzeć zakupem tych saszetek?On je tylko tuńczyka.Tuńczyk kalmary-tuńczyk raki-tuńczyk łosoś.Byłabym bardzo wdzięczna za chociaż kilka sztuk.
![]()
![]()
Czy Ktoś chciałby uszczęśliwić starego Bazia?![]()
![]()
Iza kupię Baziowi co potrzebuje. Napisz tylko konkretnie co mam zamówić. Pytam bo doczytałam, że znów mu się chęci odmienily.
Norku pisze:Haj Iza, zamowilam wam troche puszek Smilii, mam nadzieje, ze twoj adres jest nadal aktualny
LimLim pisze:Baziu jest pięknyCo mu tak smakowało?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot], teesa i 687 gości