Chciałam tylko powiedzieć, że dziś ze mnie pożytku nie będzie. Zbyt dostałam w dupsko. Jednak myślę o koteczkach w potrzebie. Kciuki są.
Jutro chyba nie dam rady zajrzeć. Imprezuję...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Erin pisze:
Skąd wiesz??![]()
![]()
villemo5 pisze:Jutro chyba nie dam rady zajrzeć. Imprezuję...
kotilisek pisze:Witam siostry czarowne.
Mam problem.
- Kociak w poniedziałek skończył miesiąc. Jego matka go nie karmi, kociak słabnie i chudnie. Byliśmy wczoraj u weta, kazał podawać preparat mlekozastępczy, do opakowania była dołączona butelka ze smoczek, ale nawet prze jej użyciu kociak nie chce pić. Lać mu na siłę? Czy nie dostanie zachłystowego zapalenia płuc?
Trinity36 pisze:kotilisek pisze:Witam siostry czarowne.
Mam problem.
- Kociak w poniedziałek skończył miesiąc. Jego matka go nie karmi, kociak słabnie i chudnie. Byliśmy wczoraj u weta, kazał podawać preparat mlekozastępczy, do opakowania była dołączona butelka ze smoczek, ale nawet prze jej użyciu kociak nie chce pić. Lać mu na siłę? Czy nie dostanie zachłystowego zapalenia płuc?
Kotilisek, może znaleźć jakąś karmiąca kociczke i podrzucić jej? Wiele kociąt tak zostało uratowanych.. Ja wiem, że to niełatwe, ale może akurat gdzieś? Może taki wątek załóż? Nie mam innego pomysłu, oprócz oczywiście tego z karmieniem zakraplaczem czy strzykawką, ale najlepsza byłaby jakaś mamka..
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 86 gości