Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:wlaśnie nie wiem...........mam dylemat, ponieważ czuję się psychicznie wypluta, że tak powiem. Powinnam chyba trochę odpocząć tak emocjonalnie. Adopcja Maszeńki mnie tak wypompowala psychicznie, że nie mam tej werwy i jakoś......chce mi się odpocząć, pojechać z dziećmi na wieś......
ale z drugiej strony wiem, że tyle tych bid czeka.......naprawdę nie wiem..... muszę to przemyśleć.....
Etka pisze:magdaradek pisze:wlaśnie nie wiem...........mam dylemat, ponieważ czuję się psychicznie wypluta, że tak powiem. Powinnam chyba trochę odpocząć tak emocjonalnie. Adopcja Maszeńki mnie tak wypompowala psychicznie, że nie mam tej werwy i jakoś......chce mi się odpocząć, pojechać z dziećmi na wieś......
ale z drugiej strony wiem, że tyle tych bid czeka.......naprawdę nie wiem..... muszę to przemyśleć.....
bo to Magda jest jak nalog, chce sie odpoczac ale jak widzisz tyle nieszczescia to chcesz pomoc i temu i temu i temu i temu. I nie mozesz przestac.
Takim sposobem mam teraz 4 koty gdzie kiedys maxem bylo dla nas 3.
Jak zostala Banana to myslalam ze nie bedzie tymczasow a teraz mam juz 4-go od czasu Banankizmieniaja nam sie kryteria, mam nadzieje ze nie bede miala kiedys tabuna kotow
magdaradek pisze:Aniu spytam, choć Państwo będą dużo jeździć, więc przypuszczam, że z jednym kotem jednak łatwiej podróżować kilkaset kilometrów.....
ale spytać nie omieszkam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 235 gości