Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zirrael pisze:Uprzejmie donoszę, że panienki w nocy wciągnęły michę suchego żarełka i wypiły prawie całą michę wody. Jakieś sioo w kuwecie było, aczkolwiek kuweta jest najbezpieczniejszym miejscem na świecieCiągle nerwowo reagują na dotyk, mniejsza łobuzica wydaje bardzo groźne dźwięki, ale rano znowu głaskałam obie i ręce nadal mam całe...
kussad pisze:Odkryłam że macie watek nawet taaki długi i przyszłam z wizytą poznać Twoich Przyjaciół
zirrael pisze:Jutro Tiliya idzie na sterylkę - bardzo prosimy o kciuki...
zirrael pisze:Ręce nadal mam całe, a obie panny spędiły po godzince na kolankach - zachwycone nie byly ale nie próbowały się wyrywać. Prawie siamka została ochrzczona i otrzymała imię Vanilla. Imienia dla prawie sibki nadal szukam. Mimo wszystko sibka jest mniejsza i odważniejsza. A obie wciągają jedzonko (każde) w tempie ekspresowym. Urobek w kuwecie się pojawia, więc niech się tucza panienki.
zirrael pisze:Tili juz po sterylce - usiłuje pokazywac ze nic się nie stało, kuweta zaliczona, na lozko sie wdrapuje i tylko strzela focha za ubranie w kaftanik.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Wojtek i 53 gości