Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 01, 2008 20:28

MIKUŚ pisze:Biedny dziadek. Potrzebny mu będzie kochający i doświadczony domek. Dom w którym będzie mógł spędzić swoje ostatnie lata bądź w najgorszym wypadku ostatnie dni życia. :cry: :cry:

Basia wiesz ze domki chcą tylko młode,zdrowe i na dodatek rgzotycznie umaszczone koty :cry:

A Dziadek nie dość że wielki ,stary ,chory to jeszcze czarny :?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon gru 01, 2008 20:32

a to Tymczas Filemonka .Cicia vek Biała vel Śniezka a dla mnie poprostu BIanka,tak z hiszpańskiego :wink:
Obrazek

Zobaczcie jaki ma ogonek :wink: Koteczka bielutka jak śnieg a ogonek czarno -rudy 8O

mar_tika

Post » Pon gru 01, 2008 20:38

8O To chyba nie jej ogonek :lol: :lol: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon gru 01, 2008 20:41

jej ogonek na 100%.Miałam koteczke w rekach i powiem wam że na fotkach wyszła dość duża ,a w sumie to taki malutki kłebuszek białego futerka :)

mar_tika

Post » Pon gru 01, 2008 20:56

zdjęcia pogrubiają, zawsze to sobie powtarzam jak sie oglądam na fotkach :wink: Księzniczka wazy 2460, to chucherko drobne, ale podtuczymy. Moze ogonek pożyczyła od kogoś ?

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon gru 01, 2008 21:22

MIKUŚ pisze:Biedny dziadek. Potrzebny mu będzie kochający i doświadczony domek. Dom w którym będzie mógł spędzić swoje ostatnie lata bądź w najgorszym wypadku ostatnie dni życia. :cry: :cry:

Sytuacja Dziadka przypomina mi kotkę wolno-żyjącą,którą złapałam na ciacha,okazało się,że ma niewydolność nerek,już została u mnie,żyła pół roku,tyle tylko,że w domu,gdy miała kreatyninę 10 a leczenie nie dawało efektów,pomogłam Jej odejść :cry:
Jeżeli chcecie mogę odstapić Ipakitine,preparat do wspomagania funkcji nerek.
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Wto gru 02, 2008 8:44

BOENA pisze:

Sytuacja Dziadka przypomina mi kotkę wolno-żyjącą,którą złapałam na ciacha,okazało się,że ma niewydolność nerek,już została u mnie,żyła pół roku,tyle tylko,że w domu,gdy miała kreatyninę 10 a leczenie nie dawało efektów,pomogłam Jej odejść :cry:
Jeżeli chcecie mogę odstapić Ipakitine,preparat do wspomagania funkcji nerek.

Z tego co mi lekarka telefonicznie mówiła to Dziadek ma jeszcze wyższą kreatynine ,ale dopiero podam konkrety jak odbiorę jutro wyniki.

Z checią przyjmiemy Ipakitine ,Dziadek ma smoczy apetyt więc specyfik dodany do jedzenie napewno mu nie przeszkodai w pochłanianiu porcji jedzonak :wink:

mar_tika

Post » Wto gru 02, 2008 13:01

mar_tika pisze:a to Tymczas Filemonka .Cicia vek Biała vel Śniezka a dla mnie poprostu BIanka,tak z hiszpańskiego :wink:
Obrazek

Zobaczcie jaki ma ogonek :wink: Koteczka bielutka jak śnieg a ogonek czarno -rudy 8O

Jejku jaka ona teraz piękna 8O a w schronisku to była kupa wielkiego nieszczęścia :cry: Ewuniu ona miała szczęście, że ją wypatrzyłam i że Wy ją zabraliście, ale szczerze mówiąc dokonywanie tych wyborów mnie kompletnie dobija :cry: normalna załamka psychiczna :cry: została niestety w schronisku też prawie cała biała kicia większa i troszke ma czarnych małych łatek :cry: ale ją zostawiłam - była w dobrej kondycji, ale teraz nie wiadomo :cry: może uda mi się w czwartek podjechać do schroniska, ale szczerze mówiąc zawsze jadę tam i wychodzę ze skręconym zołądkiem :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto gru 02, 2008 13:40

mar_tika pisze:a to Tymczas Filemonka .Cicia vek Biała vel Śniezka a dla mnie poprostu BIanka,tak z hiszpańskiego :wink:
Obrazek

Jaka ona piękna Obrazek Tereso, czy kasia79 się do ciebie odezwała?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto gru 02, 2008 15:12

Cameo pisze:Tereso, czy kasia79 się do ciebie odezwała?

Tak odezwała się do mnie :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto gru 02, 2008 17:16

[quote="mar_tika"]a to Tymczas Filemonka .Cicia vek Biała vel Śniezka a dla mnie poprostu BIanka,tak z hiszpańskiego

Pioterk mówi Cicik lub Cicia i nie da sobie odebrać imienia :D zobaczysz jak bedzie marudził z domkiem stałym. Na pewno będzie badanie profilu psychologicznego kandydata oraz członków rodziny do 4 pokolenia wstecz. Oraz zaświadczenie o zarobkach :ryk:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto gru 02, 2008 20:49

Filomen pisze:
mar_tika pisze:a to Tymczas Filemonka .Cicia vek Biała vel Śniezka a dla mnie poprostu BIanka,tak z hiszpańskiego

Pioterk mówi Cicik lub Cicia i nie da sobie odebrać imienia :D zobaczysz jak bedzie marudził z domkiem stałym. Na pewno będzie badanie profilu psychologicznego kandydata oraz członków rodziny do 4 pokolenia wstecz. Oraz zaświadczenie o zarobkach :ryk:

Co za niezreformowany typ z tego twojego chlopa :twisted: Śnieżkę odrzucił i Bianka też mu sie nie podoba :roll: echhh niech bedzie Cicia :wink:

NO TO KIEDY TO SPOTKANIE?Wiesiu chce sie spotykać a tu taka cisza :roll:

Aaaaa i jeszcze jeden nius .Dziś odwiedził nas wujek Paweł.Basia mi doniosła :wink:
Jak zawsze nie przyjechał z pustymi rekami.Darowizna zasiliła skarbonke na kociarni.Bedą fundusze na kastracje kilku panów(oczywiście kociach) :wink:

mar_tika

Post » Wto gru 02, 2008 22:04

Ja jestem za spotkaniem. Sprawy organizacyjne choćby ustalić.
MIKUŚ

Post » Wto gru 02, 2008 22:06

Bubor jesteś WIELKI !!!!!!!!!!!!!

NASI PODOPIECZNI CIĘ KOCHAJĄ.

W nagrodę możesz wybrać sobie kociaka pod choinkę :P
MIKUŚ

Post » Wto gru 02, 2008 22:23

Wybaczcie mi wszyscy dziś mam dzień na wściekliznę.
Muszę to wydusić z siebie bo chciałabym krzyknąć i się wydrzeć na panią Wiesię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie cierpię Pań karmicielek. Same z nimi problemy. Człowiek chce pomóc niewinnej istotce i kurde same kłody pod nogi te zasr.......karmicielki rzucają. Same problemy!!!!!!!! W brzuchu mi się wszystko przekręca. Jeśli jutro nie dojedzie do mnie pewna istotka to normalnie się przekręce. Zrobię co mam zrobić i do pierdla nie wsadzą.
A człowiek głupi..........chyba tabletki uspakajające sobie zapodam.

Może się znajdzie coś dla mnie na kociarni? :wink:

Ojjj.....Boże daj by się spełniło.
MIKUŚ

[poprzednia][następna]