» Wto paź 21, 2008 22:38
Witam jeszcze raz Kochani!!!!!Znów mialam fatalna pogodę. Zostalam zlana wodą przez pędzące ulicą samochody. Koty zmokły przy jedzeniu. Udalo się tylko tym ktore byly karmione duzo wcześniej i tylko Tym moglam dzis zrobić zdjęcia bo potem to juz nawet karmic normalnie nie można bylo!Dwa razy się przebierałam. Nie bylo dziś Malwinki i Patryka. Ale w taka pogodę to trudno im się dziwić. Ja najchetniej też bym sie nigdzie nie ruszala tym bardziej że do sil jeszcze nie doszłam!Dziś Pysiolek byl grzeczny i nigdzie nie wylatywal tam gdzie nie trzeba. Dostal dzis prawie cala puszke gourmeta choc jedna łyżeczkę mu ukradlam dla tej Jego Panny bo się tak łakomie przygladała. To teraz mogę stwierdzic że mamy 3 bardzo nieekonomiczne kotki które jedzą tylko puszki i sucha karmę. Oczywiście oprocz Pysiolka zmanierowana jest też Luna i Dina. Zadna ryba z makaronem czy bez do nich nie dociera!!!!Pod tym względem Roża i Milek są inni.Bo choć to dzieci Diny, to lubią bardzo rybke i jedza z wielkim smakiem.Pisze troche pol żartem o tej nieekonomiczności. Ale jesli weżmie się pod uwagę że przecietnie kociak dostaje rybkę, sucha karme a 1 puszka jest dzielona na 10 sztuk Kociakow, pod warunkiem że jest to pasztet albo galaretka to te 3 Nasze cudaki są naprawde malo ekonomiczne. Jeden zjada puszkę dziennie, bo za suchym nie przepada a w końcu też sie chce najesć. A Luna i Dina dostają po pol puszki ale one dojadają suchym, bo bardzo lubia. No i ostatnio zmanierowała się Niunia ktora też by tylko puszeczki i suche. No to są prawie 4 Kociaki. Pozdrawiam Wszystkich Bardzo Serdecznie i Dziękuję za obecnosć na wątku.
Ostatnio edytowano Wto paź 21, 2008 22:42 przez
iza71koty, łącznie edytowano 1 raz