Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:A samą Lemoniadkę pozdrawiam, bo dłuuuuuuuuuugo jej nie widziałam!
Lemoniada pisze:villemo5 pisze:A samą Lemoniadkę pozdrawiam, bo dłuuuuuuuuuugo jej nie widziałam!
Dziękuję Aga za pozdrowienia i odpowiadam tym samymGG mi siadło i nic nie wskazuje na to, by miało powstać
Zresztą Ciebie też chyba dawno na necie nie było.
Iwonko, chciałabym napisać Ci coś pocieszającego, ale dziś nie potrafię... Więc napiszę tylko, że jestem z Tobą zawsze, choćby tylko myślami. Ty wiesz... Dajesz mi siłę.
Lemoniada pisze:A co u Twojej maleńkiej, Iwonko?
Krówkami latoś obrodziło... Zobacz, co mi lata po podwórku, a ja nie mam jak go wziąć
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=82306&highlight=
Kociama pisze:Mała lepiwj,moze jutro foty wkleję
Lemoniada pisze:Kociama pisze:Mała lepiwj,moze jutro foty wkleję
Pamiętaj, że obiecałam jej allegro. Nauczyłam się robić takie trochę ładniejsze, z fotkami powklejanymi między tekst.
Że też nie mogę porozmawiać z Tobą na gg...
Kociama pisze:Lemoniada pisze:Kociama pisze:Mała lepiwj,moze jutro foty wkleję
Pamiętaj, że obiecałam jej allegro. Nauczyłam się robić takie trochę ładniejsze, z fotkami powklejanymi między tekst.
Słonko,ale ja pisałam że niespodzianka ma już domek![]()
Duzi wrócą z wczasów i Mała jedzie do swojego Domku i do Pieknego Kota
Lemoniada pisze:Kociama pisze:Lemoniada pisze:Kociama pisze:Mała lepiwj,moze jutro foty wkleję
Słonko,ale ja pisałam że niespodzianka ma już domek![]()
Duzi wrócą z wczasów i Mała jedzie do swojego Domku i do Pieknego Kota
to ta galopująca skleroza.. Bardzo się cieszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szymkowa, Tundra i 41 gości