O innych osobach w tej sytuacji nie wiem. Trzeba sprawdzić, czy wszyscy, którzy głosowali w pierwszej turze wypowiedzieli się ponownie. To ważne.
Sorry Ada

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:No i Dorta jest chyba na urlopie
Aleksandra59 pisze:villemo5 pisze:No i Dorta jest chyba na urlopie
Uprzejmie informuję, że Dorta jest na urlopie w Nałęczowie razem z futramiMieszka tam gdzie ja w czasie mojego urlopowania się
Bardzo jestem ciekawa jak tam Dorcie jest
Bolkowa pisze:Doskonale Cię rozumiem. Mnie rodzinka często przestawiała moje plany życiowe do góry nogami, czasami wręcz bezwzględnie. Wtedy myslałam tak jak Ty.
Niestety....... tak niewiele lat minęło, stare pokolenie przeszło na drugą stronę, młodsze wyemigrowało, zostałam ja, moi Rodzice, 4 osoby na Śląsku. Nawet urodzin nie chce mi się wyprawiać.
Pozostali też krewni ze strony ojca, TZta ale to nie rodzina ( to zbiór nadętych "znajomych" z którymi nie pośmiejesz się, nie pożartujesz, nie powściekasz a łączą Cię więzy krwi i/lub nazwisko). Chyba, że o takiej piszesz - to współczuję CI podwójnie.
trawa11 pisze:Aleksandra59 pisze:villemo5 pisze:No i Dorta jest chyba na urlopie
Uprzejmie informuję, że Dorta jest na urlopie w Nałęczowie razem z futramiMieszka tam gdzie ja w czasie mojego urlopowania się
Bardzo jestem ciekawa jak tam Dorcie jest
jest jej bardzo dobrze![]()
futrom tez
koteczekanusi pisze:Marcelibu pisze:joshua_ada pisze:Stan głosów na dziś:
Fundacja Felis: 1
Dorcia44: 6
Matahari: 0
Merlin: 1
Siostra Prezes poza siecią?!Czyżby nas czekała "sodoma i gomoria" bez żelaznej ręki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No właśnie miałam pytać jaka jest sytuacja? Czy to już koniec głosowania? Przepraszam, ale jakoś pogubiłam się...
Na Matahari było 1, kristinbb głosowała - z tego, co pamiętam.
Marcelibu pisze:villemo5 pisze:Marcelibu nie wiem!!
Strasznie?? Obrzydliwie?
Nie wiem!
Nie wiem. Ale ja sobie tego wyobrazić nie mogę. Coś trzeba zrobić. Jakieś "gościnne występy"???
kristinbb pisze:Marcelibu pisze:villemo5 pisze:Marcelibu nie wiem!!
Strasznie?? Obrzydliwie?
Nie wiem!
Nie wiem. Ale ja sobie tego wyobrazić nie mogę. Coś trzeba zrobić. Jakieś "gościnne występy"???
Jesooooooooooo Siostra Prezes....
Nie wygłupiaj się...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gdzie Ty się wybierasz....![]()
Zszokowana jestem....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 31 gości