Georg-inia pisze:tufcio pisze:mysza_87, wysłałam Ci PW
a to co?![]()
![]()
Nic z tych rzeczy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:tufcio pisze:mysza_87, wysłałam Ci PW
a to co?![]()
![]()
joshua_ada pisze:08.10.2008:
Patrol nadal ze śrubami. Zrosty są tak delikatne, że usunięcie śrub teraz może zakończyć się ponownym rozkruszeniem!
Patrolek robi się smutnawy, obrażony, zaczyna się wycofywać...
Mimo to nadal pragnie kontaktu z człowiekiem - miziany mruczy.
PILNIE POTRZEBNY JEST DOM TYMCZASOWY, żeby kotek nam się ZUPEŁNIE NIE WYCOFAŁ!
On nie cierpi już tych opatrunków na nogach. Jest na nie obrażony i zrezygnowany. POMOCY!
joshua_ada pisze:Marcelibu, rozumiem Cię.
Sama bym chciała pomóc. Ale mix Patrol i Tasia to niebezpieczny mix: dla Patrola. Obrabiam to na wszytkie strony i nie mam rozwiązania.
Marcelibu pisze:Czy Patrol musi siedzieć w klatce ze względu na ograniczenie mu przestrzeni do chodzenia?
Marcelibu pisze:Marcelibu pisze:Czy Patrol musi siedzieć w klatce ze względu na ograniczenie mu przestrzeni do chodzenia?
joshua_ada pisze:Czy ktoś zna preparat przeznaczony dla kotów, który wspomagałby zrastanie się kości? Nie wiem, jakiś z dodatkiem wapna itp.?
Że ja na to wcześniej nie wpadłam![]()
![]()
Georg-inia pisze:joshua_ada pisze:Czy ktoś zna preparat przeznaczony dla kotów, który wspomagałby zrastanie się kości? Nie wiem, jakiś z dodatkiem wapna itp.?
Że ja na to wcześniej nie wpadłam![]()
![]()
ja dawałam Tadziowi po połamanej miednicy i ze złamaną przednią łapką Felissimo. To chyba nie jest stricte na kości, ale znacznie wspomaga aparat ruchowy. Z ludzkich leków Tadek brał Ossopan.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510, puszatek i 1486 gości