Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wibryska pisze:przypomniało mi się, że kicia nie mogła być u pani sąsiadki, bo atakowały ją psy i koty, u moriii w kawalerce też nadkomplet, nie wiem czy uda się izolować kotkę
na razie czekamy na wiadomości z Pabianic
a czy kicia mogłaby na razie zostać w Pabianicach u Celinki ?
wibryska pisze:fundacja zajmuje się właściwie wyłącznie psami,
tylko na forum szukamy domów kotom
boni napisała, że weźmie kotkę z kociętami, nie wiem czy to nadal aktualne
prosimy o pomoc w złapaniu kotki !!!
nata od jadzi pisze:wibryska pisze:fundacja zajmuje się właściwie wyłącznie psami,
tylko na forum szukamy domów kotom
wibrysko, fundacja zajmuje się około dwudziestoma kotami pani, o której pisała modliszka, a która miała szylkretkę na tymczasie. chyba tylko dzięki pomocy fundacji ta pani ma za co wyżywić te koty, ale o tym nikt nie wspomina. a to nie jeden taki przypadek.
nata od jadzi pisze:byliśmy dzisiaj w pabianicach z magiją i jej TŻ oraz moją mamą (jola od jadzi). długo czatowaliśmy na kotkę, obczailiśmy teren i niestety jest tam mnóstwo zakamarków, w których mogą chować się koty. przyszedł jeden burasek, ale bardzo się bał - widać że tam nikt nie karmi tych kotów, bo dlugo czekał zanim podszedł do jedzenia.
kotki nie ma, a modliszka rano wyjeżdża, ale jej mama ma codziennie tam przynosić jedzenie, żeby kotka nauczyła się wracać do tego miejsca. będziemy podjeżdżać i próbować ją łapać, wypytywać ludzi. na razie taki mamy plan...
aha, modliszko - ja nie jestem ewatonieja, tylko nata od jadzi
boni pisze:bardzo wam wszystkim dziekuje za poswiecenie i czas. to dobra wiadomsc dla wszystkich , ktorym nie jest obca moja szylkretka. bedzie sie nazywac KAJA. i mam nadzieje , ze zdazymy przed porodem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości