Biedne wiejskie koty-minęła setka prosimy o zamknięcie wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 04, 2007 12:22

Kociamo - takie miłe rzeczy to potwierdzenie, że czasem dobro rodzi dobro :) Tobie, rodzince i kociakom - jak zawsze - wszystkiego najlepszego.
Wieczorem wystawię dla Ciebie i kićków pewnego kotka na bazarku. Niech popracuje dla dobrej duszy z drugiego końca Polski :).
Na razie frunę odwiedzić rodzinę.

A ten sąsiad to kawał sk*&^%$. Takie straszenie zwierząt jest karalne.
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Nie mar 04, 2007 15:27

Kociama pisze:Magdalena 424 bardzo Ci dziękujemy za miły list
ZA PIENIĄŻKI 40ZŁ -BARDZO NAM POMOGŁAŚ
:catmilk: Koty będą miały pełne brzuszki :D
Madziu te pieniadze od Ciebie okazały się być zaczarowane :wink:
Właściciel sklepu zoologicznego zrobił wyjątek i sprzedał nam towar z 50% obniżką. :D
Może dlatego że wspomniałam że zapłacę pieniążkami od Osoby która ma WIELKIE SERCE i tak bardzo chciala nam pomóc :D
Więc ten Pan też zrobił gest w stronę wiejskich kociaków :D
Pozdrawiam Was serdecznie i miziańsko dla Waszych Kociaków posyłam :D
Muszę koniecznie zakupić u weta leki bo dzikuski coś kichają.
Nie dają się złapać więc będzie trzeba cierpliwie dodawać do jedzenia,ale zawsze sobie jakoś radzę :D

Kociama bardzo się cieszę że mogłam pomóc :) a to co mówisz o Panu ze sklepu zoologicznego oznacza, że oprócz złych ludzi są i dobrzy w twojej okolicy :D
dziękujemy za mizianki dla kociaków :D:D

Czekamy na informacje o nowej kocince w Twojej stodole :D

[*][*] dla kotków za TM
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Nie mar 04, 2007 17:08

8O 8O 8O Monisek proszę Cię bardzo :( nie sprzedawaj Kotka na bazarku.My nie zniesiemy takiego poświęcenia z Twojej strony.
Nie rozstawaj się z Kotkiem :(

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie mar 04, 2007 17:17

Kociamo a może tak byś sobie założyła konto w mBanku na kocie cele? :wink:

Wystarczy wypełnić formularz na eKonto. Za prowadzenie nie płaci się ani grosza. Po tygodniu przychodzi kurier i przynosi kartę i papierki.

:arrow: https://form.mbank.com.pl/cgi-bin/db2/formularz.pl
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Nie mar 04, 2007 17:22

Białolicy gość rządzi się w stodole z innymi przybyszami :D
Ma wilczy apetyt,chudy jest jak patyk :( Ale u kociamy dojdzie do siebie :D Jeszcze nie pozwala podejśc zbyt blisko,katarek go też męczy :(
Po godzinie czternastej usiadlam na werandzie by trochę odsapnąć.Wiecie trochę pracy jest :) a Koty dzisiaj prosiły o uwagę dosyć męcząco.Jedem złaził z kolan,a drugi wchodził itd,siedzę na tej werandzie i oczom nie wierzę 8O aż mi się wyrwało i zawołałam MAAAAACIEEEEK.Wiem to niemożliwe,ale to podobieństwo och.Pod oknem werandy Dartek bawił się z sobowtórem Maciejka.Muszę się dowiedzieć czyj ten Kociak.Tyle w nim energii,takie chochliki w oczkach :) Moze się okazać że to kolejny bezdomny Kot.
Muszę jeszcze wspomnieć o innym moim pupilu :D
Jelonek którego uratowaliśmy zeszłej zimy przed śmiercią glodową iprzed silnymi mrozami,odwiedził mnie dzisiaj :D
Zaglądał w okna,chciał się pochwalić narzeczoną.Odeszli razem dopiero wtedy gdy chwilę z nimi pogadałam :D Niestety sarenka nas nie zna wiec trochę się ploszyła.Mam nadzieję że nasz Bambi jest szczęśliwy i że jeszcze nie raz się zobaczymy :D Pozdrawiam Wszystkich

Kociama

Post » Nie mar 04, 2007 18:48

jelonek :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Nie mar 04, 2007 23:18

Kociama pisze:8O 8O 8O Monisek proszę Cię bardzo :( nie sprzedawaj Kotka na bazarku.My nie zniesiemy takiego poświęcenia z Twojej strony.
Nie rozstawaj się z Kotkiem :(

Kociamko, nie martw się kochana :). Z moimi kociastymi nigdy bym się nie rozstała. A kocio, który dla Ciebie zbiera pieniążki jest na naszym forumowym Bazarku, o tu:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2099029#2099029

Zachęcam wszystkich do licytacji.
Obrazek Obrazek Obrazek

Monisek

Post » Pon mar 05, 2007 0:21

Przepraszam, że tak późno...
kocie kosmetyczki
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Pon mar 05, 2007 8:22

Tak Marylko ten jelonek jest Kochany,ma oczka jak migdały :D

Monisek tak mi wstyd :oops: poprostu wstyd że nie pomyślałam
że to nie chodzi o Twojego futrzastego.
Ten różowy kociak jest śliczny :D

Blond Tornado za co Ty przepraszasz :( przecież nic złego nie zrobilaś
cudowne kosmetyczki 8O sama robiłaś?

Dziewczyny to takie wzruszające że chcecie pomagać potrzebującym,Jesteście tak daleko ,a mnie się wydaje że jeteście tutaj razem z nami :D
Tak wiele Wam wszystkim zawdzięczam,zawsze podtrzymujecie mnie na duchu gdy jest mi strasznie smutno,jesteście w dobrych i złych chwilach
DZIĘKUJEMY WAM Z CAŁEGO SERCA :1luvu:

Kociama

Post » Pon mar 05, 2007 8:26

widzę Kociamo ,ze masz podobny żywot do mojego na mnie patrzą jak na szarlatankę
Ale co prawda to prawda nikt tak nie wspiera jak solidarność nas kociarzy i tak trzymać :ok: :ok:

marzena1234

Od: Pt sty 26, 2007 0:23

Post » Pon mar 05, 2007 9:05

Jelonek :D no prosze nie tylko kotki mają u ciebie "jak za piecem":)
a ten "chudy przybysz" w stodole na 100% przy Twojej opiece dojdzie do siebie :lol: :lol:
pozdrowienia dla Rodzinki (szczególnie mojej imienniczki) i mizianki dla kocinek :D
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Wto mar 06, 2007 13:51

CIOCIU Ewo74 wiejskie Kotki bardzo dziękują za pomoc 30 Zł to dużo pieniążkow które się napewno nie zmarnują,jakoś tak nas bieda dopadla,ale wierzymy że bedzie lepiej :D

Próbowałam złapać Białolicego w stodole.
Nie powiodlo się,a moje ręce zamieniły się w arcyrzeźbę :)
sobowtór Maciejka to dopiero jest strachulec,ucieka gdy tylko mnie zobaczy 8O to już tak źle wyglądam :roll:
Uzbrajam się w cierpliwość,a potem jak je dopadnę :twisted:
Tak,potem to już będę liczyć szramy na calym ciele :D
Rudek smrodkuje,czas pożegnac się z pomponami :twisted:
Maluchy zostają i basta.Nie mam zamiaru szukać im domków bo je bardzo pokochałam,one nas też :) Dziewczyny zaczynam nabierać ochoty na życie.Pozdrawiam Was i wasze Kociaste.

Kociama

Post » Wto mar 06, 2007 15:09

Cieszę się bardzo, że czujesz się lepiej.
Tak trzymaj :ok:
Idzie wiosna! U nasz dzisiaj 15 stopni i powietrze ma już taki zapach wiosenny.
Obrazek Obrazek Obrazek

Monisek

Post » Wto mar 06, 2007 21:47

Karolka pisze:Kociamo a może tak byś sobie założyła konto w mBanku na kocie cele? :wink:

Wystarczy wypełnić formularz na eKonto. Za prowadzenie nie płaci się ani grosza. Po tygodniu przychodzi kurier i przynosi kartę i papierki.

:arrow: https://form.mbank.com.pl/cgi-bin/db2/formularz.pl

Popieram :!: prowadzenie konta w mbanku nic nie kosztuje i nie trzeba mieć regularnych wpłat na to konto (chyba? trzeba doczytać, czy się nic nie zmieniło) Dzięki temu wszystkim byłoby wygodniej kliknąć trochę kasy bez złodziejskich opłat na poczcie. Pieniądze można wyciągać w bankomatach Euronet i BZ WBK bez żadnych opłat, w innych bankomatach opłata 5 PLN.

pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro mar 07, 2007 8:11

Dziewczyny u nas tez wiosną pachnie,tylko wiatr halny zaczyna dokuczać

Jeśli chodzi o konto to Córka kończy w maju 18 i moze założyć konto tzw.studenckie i tam też nie trzeba regularnie wplacać :)
Agnieszko ja nic nie wiem o bankach które wymieniłaś,myślę że może w większych miastach są ich siedziby.
Dziewczyny poradźcie co mam zrobić :roll:
Ciachnać Maluchy i oddać,czy ciachnąć i zostawić?
One nas pokochały,my Je też.
Coś mi się wydaje że moje serducho jest strasznie elastyczne :D
Boję się że jak je oddam do innego domku to depresja znowu wróci :(
Wiecie propozycje potencjalnych nowych domków są nie do przyjęcia :evil:
Coś mi się zdaje że odpowiedziałam sobie teraz na pytanie co mam zrobić :) Wyszlo to w trakcie pisania :D Kocham te małe "Diablątka"

Kociama

[poprzednia][następna]