Tylko, wiesz co?
Ja tej karmy na oczy nie widziałam, dlatego nic nie wiem o niej

Następnym razem pomyśl

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara_9 pisze:A kittycat przez pupilfood jets dobre?
PumaIM pisze:enduro, kasiu essen - a nie popierniczyło wam się coś?
A Zuza-Figa tylko stwierdziła, że nic o tym nie wie - może czytajcie dokładnie, kto pyta i o co, zanim kogoś ochrzanicie
Zuza-Figa pisze:PumaIM pisze:enduro, kasiu essen - a nie popierniczyło wam się coś?
A Zuza-Figa tylko stwierdziła, że nic o tym nie wie - może czytajcie dokładnie, kto pyta i o co, zanim kogoś ochrzanicie
KAsia, ja jej nie miałam w rękach, bo tak jak napisała PumaIm ja stwierdziłam, że nic o niej nie wiem![]()
A, że ja nie jestem od początku tego tematu tutaj, to się nie dziw, że się pytam o coś co już kiedyś było![]()
Była taka sytuacja, że zadałam z 2-3 razy pyt. Czemu?
Bo nikt mi nie odpowiadał![]()
Wybacz KAsia, ale czy to moja wina, że coś jest dla mnie (czytaj : dla mojej mamy (nie jestem pełnoletnia i sama nie zarabiam) ) za drogie?
Że mój kot nie chce jeść żadnych gotowany potraw?
No powiedz, moja???![]()
A wczoraj się okazało, że Figa lubi parówkiAle rzecz jasna tylko jedno-centymetrowy kawałek, jak dostaje drugi - to już jest beee
Nie,ale słodki i go dałam.Chyba poszukam czarnego. Zdjęć Czarusia nie posiadam.A kittycat ma ok.70% mięsa.30% to tłuszczyk,smalczyk i inne dodatki.Tylko 1.20 kosztujeZuza-Figa pisze:A ja jak zwykle nie wiem o tym nic zabardzo![]()
O jejkuś! Kociara, jakie słodkie zdjęcie kotka![]()
On jest twój?
Kociara_9 pisze:.A kittycat ma ok.70% mięsa.30% to tłuszczyk,smalczyk i inne dodatki.Tylko 1.20 kosztuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 129 gości