Magdalenko! ja jestem bardzo ciekawa, jak sie ma Avis, jaka diadnoza, jakie wyniki.
Jeśli nie chcesz pisac tu, w tym wątku, to proszę o info na pw.
dzięki!
czekam na wieści i mam nadzieję, że dobre!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kattys pisze:Takie osoby jak Blue, Beliowen mogą spokojnie powiedzieć:
"A nie mówiłamWiedziałam że tak będzie
"
Kattys pisze:Każdy mówił że jeżeli -Magdalenka- nie wybierze się w końcu z Avisem do dobrego weta to...będzie źle.
I tak właśnie teraz jest.Niestety[/b]
Beliowen pisze:Kattys pisze:Każdy mówił że jeżeli -Magdalenka- nie wybierze się w końcu z Avisem do dobrego weta to...będzie źle.
I tak właśnie teraz jest.Niestety[/b]
To się mogło akurat stać niezależnie od zmiany weta.
Z ranami pourazowymi tak bywa, z pooperacyjnymi, aseptycznymi, też się zdarza.
Zależy od wielu czynników, nie tylko od postępowania.
Liv pisze:Obawiam się, że Magdalenka została skutecznie wypłoszona i teraz nie dowiemy sie juz nic o Avisie.
Wydaje mi się, że w momencie, kiedy wyczuliśmy, ze Magdalenka nie jest przychylnie nastawiona do uwag na forum, może powinnismy sie wycofać. Życzliwie obserwować, dawac wskazówki, jak Blue, czy Beliowen.
Naskawiwanie na Magdalenke przynioslo skutek ..... zły.
Liv pisze:widzisz, ja sie zgadzam z dziewczynami, to są Warszawianki, znają srodowisko tych klinik i lekarzy wet.
Ale trzeba było wyczuć, że Magda NIE posłucha, ze bedzie sie zamykala, ba, reagowala rozdraznieniem. A teraz obawiam sie, ze ten brak informacji moze oznaczac najgorsze
Liv pisze:widzisz, ja sie zgadzam z dziewczynami, to są Warszawianki, znają srodowisko tych klinik i lekarzy wet.
Ale trzeba było wyczuć, że Magda NIE posłucha, ze bedzie sie zamykala, ba, reagowala rozdraznieniem. A teraz obawiam sie, ze ten brak informacji moze oznaczac najgorsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 66 gości