Wreszcie OSWOJONA FOCZKA pojechała DO DOMKU!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 26, 2007 22:28

hohoho!!ale nas dawno tu nie było.Trochę kłopotów mieliśmy :? wynajmowaliśmy sobie mieszkanko od znajomego,w którym zresztą Ania nas odwiedziła,ale niestety dwa dni przed świętami ,znajomy ten oznajmił nam,że mamy tydzień na wyprowadzkę bo on teraz chce się do tego mieszkania wprowadzić.Zrobiło się straszne zamieszanie,zaczęliśmy szukać jakiegos mieszkanka.W tym samym czasie,żeby jeszcze większe zamieszanie się stało :D okazało się,że dostaliśmy dofinansowaniez UP na otworzenie firmy :D Z tego wszystkiego najbardziej martwiliśmy się o Foczkę,że znów bedzie musiala przezywac zmiane zamieszkania.Balismy sie,ze bedzie to samo od nowa,tzn ze nie bedzie wychodzic spod szafy przez tydzien,nie bedzie jadla itd.A przed wprzeprowadzka juz bylo tak pieknie:Foczka sama przychodzila do lozka i prosila o glaskanie.Ze wzgledu na zalatwianie spraw z otwieraniem firmy,zdecydowalismy,ze zajmiemy sie tylko tym,bo to na razie wazne i wprowadzilismy sie na jakis czas do moich rodzicow.Kotki po przeprowadzce od razu znalazly sie pod szafa :) po 15 min.Kinia juz biegala i poznawala nowe miejsce,a Foczka,ku naszemu zdziwieniu spokojnie wysunela glowke i sprawdzila swoimi pieknymi oczkami gdzie jest kuwetka,miseczek nie bylo widac,wiec musiala isc ich poszukac.ku jeszcze wiekszemu naszemu zdziwieniu Foczka wieczorem obeszla cale mieszkanie,sprawdzila kuwetke i miseczki,wieczorem przyszla do lozeczka po swoje glaskanie :D a nastepnego dnia poznala moja mame,ktorej bez problemowo dala sie poglaskac.
Juz dwa tygodnie po przeprowadzce i kotki pieknie sie bawia,jeszcze nie do konca czuja sie tu pewnie,ale widac,ze probuja:)a Foczka pobija wszelkie rekordy jesli chodzi o wprowadzanie nas w zdumienie swoja coraz wieksza swoboda:)
Wielkie pozdrowienia dla ANI !!
Julcia i Grzesio

julcia&grześ

Od: Pon mar 19, 2007 10:25

Post » Pt kwi 27, 2007 0:16

Cieszę sie, że Foczka trafiła do tak fajnego domku, przekażę wieści o niej jej pierwszej opiekunce - pani Ewie...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt kwi 27, 2007 6:04

No i Ania beczy, ale to łzy szczęścia :D Fajnie że Foka ma swoich ukochanych, mądrych ludzi :lol:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Śro maja 02, 2007 20:51

..a moja mama jak uwielbia Foczkę!Zawsze mówił,że nie chciałaby mieć kota bo koty śmierdzą i nie są zbyt mądre,a teraz codziennie opowiada mi o tym jak to Foczka dała się jej pogłaskać,że się przywitała,że jest mądra i taka śliczna:):):)
Pozdrowionka

julcia&grześ

Od: Pon mar 19, 2007 10:25

Post » Śro maja 02, 2007 20:54

super wieści :lol: :lol:
Foczka ma szczęście że ma Was :D
a Wy ją :wink: :lol:
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Pt maja 04, 2007 12:12

No bęczę dopiero teraz, bo wcześniej nie miałam dostępu do netu :D
Cieszę się, że Foczka po perypetiach odnalazła się w nowym domu, że zmiana miejsca zamieszkania nie wpłynęła na nią źle - chyba wręcz przeciwnie :D
Życzę skutecznego wykorzystania dofinansowania i stworzenia świetnej firmy :D.

A Wasza Mama jest bardzo mądra i oczy ma na właściwym miejscu :wink:
Proszę Ją pozdrowić od mnie :D
A może lubi zielonookie, białe i okrągłe Kluski :wink: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=47 ... &start=225
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw wrz 27, 2007 11:32

Pamiętacie Foczkę?
Domek wysłał mi zdjęcia z jej siostrzyczka rudą Kinią
Foczka już się nie boi :D trochę to trwało, ale miłość i cierpliwość poskutkowały :D

Obrazek

Obrazek
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw wrz 27, 2007 12:08

Miłość to naprawdę najpotężniejsze lekarstwo. Bardzo się cieszę i gratuluję domkowi :D
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Czw wrz 27, 2007 16:19

człowiek czyta i serce rośnie :D :D
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Pt wrz 28, 2007 15:24

Moja faworytka :-)
Pieknota :-)
Az sie serce topi.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

[poprzednia]