Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Baltimoore pisze:Co z tymi kociętami? Skąd są?
![]()
![]()
![]()
Oj nie ma kociąt.Śmieszne jest to ze na kocim wątku pisze ze mamy prosiaczki- pasiaczki w stadzie.
Atta pisze:Widzę kobietki, że Wam świetnie poszło z perfumamiJa coś tam dokładam na bazarek dla kobitek i jeszcze sie kręci. Tak jakoś przy niedzieli zainteresowanie podskoczyło to damy rady wydusić parę złotówków więcej
Oczywiście ile będe mieć na stanie jutro tyle wieczorem przelewam do koleżanki, a potem z reszty zrobię dopłatę. Jeszcze nie wszystkie zainteresowane osoby odczytały ode mnie wiadomości, a co dopiero myśleć o wpłatach.
Atta pisze:iza71koty pisze:Baltimoore pisze:Co z tymi kociętami? Skąd są?
![]()
![]()
![]()
Oj nie ma kociąt.Śmieszne jest to ze na kocim wątku pisze ze mamy prosiaczki- pasiaczki w stadzie.
Przeszłaś z kotów na dziki?Jakieś urozmaicenie musi być!
iza71koty pisze:Atta pisze:iza71koty pisze:Baltimoore pisze:Co z tymi kociętami? Skąd są?
![]()
![]()
![]()
Nie wiem jak Ty to robisz,![]()
ale jak widzę Twój wpis, to zaraz potem nie mogę powstrzymać śmiechu.
Ty masz chyba dar jakiś.
Mąż musi mieć z Tobą niezły ubaw
![]()
![]()
Tak chwilowo skarmiany pasiaki.A co ileż można lat w kotach robić.
Atta pisze:No tak, niby się sprzedało, ale tak jakby bardziej ze stratą niż na plusie. Ze mnie obecnie marny kupującyza chwile przyjdzie liczyć każdą złotówkę. ( ja bez pracy a parę rzeczy zaczyna jakby nawala w domu) Ale ważne,że nie jesteśmy na minusie u wetki, bo Kluska pochłania każde zaoszczędzone grosze. Jakoś tak zawsze wyniucha i rozkłada ją, gdy coś tam mamy w zakamarkach
Atta pisze:iza71koty pisze:Atta pisze:iza71koty pisze:Baltimoore pisze:Co z tymi kociętami? Skąd są?
![]()
![]()
![]()
Nie wiem jak Ty to robisz,![]()
ale jak widzę Twój wpis, to zaraz potem nie mogę powstrzymać śmiechu.
Ty masz chyba dar jakiś.
Mąż musi mieć z Tobą niezły ubaw
![]()
![]()
Tak chwilowo skarmiany pasiaki.A co ileż można lat w kotach robić.
Jakoś mi to samo tak wychodziAle nie cieszyłabym się tak na miejscu mojego faceta, bo jak jestem wesoła tak potrafię też być wkurzona. A z osobnikami zasadniczo podchodzącymi do życia i spraw nie ma lekko
iza71koty pisze:Dziewczyny mam takie pytanie.Przeglądałam sukienki na Zalando.Chodzi mi o markę Kushi?Bo widzę że też mają.To Japonia czy Chiny?Mam letnia sukienkę w rozmiarze 10 wykonaną z cienkiego przewiewnego materiału.Bawełna chyba.Turkusowa w kolorowe wzory.Ładna.No i chciałabym to jakoś opisać na bazarek.Ktoś mi podpowie?
Rozumiem że 10 oznacza nasze 38?
Atta pisze:iza71koty pisze:Dziewczyny mam takie pytanie.Przeglądałam sukienki na Zalando.Chodzi mi o markę Kushi?Bo widzę że też mają.To Japonia czy Chiny?Mam letnia sukienkę w rozmiarze 10 wykonaną z cienkiego przewiewnego materiału.Bawełna chyba.Turkusowa w kolorowe wzory.Ładna.No i chciałabym to jakoś opisać na bazarek.Ktoś mi podpowie?
Rozumiem że 10 oznacza nasze 38?
A tak w przelocie jezdem![]()
Kushi - wydaje mi się być japońską marką, ale przecież nie musisz tego dokładnie pisać, wystarczy podać, że kusiWidziałam nawet gdzieś stronę, gdzie się kobitki wymieniają i parę rzeczy tej firmy było podane. Natomiast na pewno rozmiar 10 to nasze 38
Przy okazji: 8 lat się już z sobą męczymy, jestem spod znaku panny. No lekko facet nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1080 gości