Czitko - jeszcze raz

Za Twój pobyt w szpitalu i za Bertę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Carmen201 pisze:Czitko a czy opiekunowie Berty mówili co planują zrobić z kociakami? Pytałaś ich o to?
ana pisze:Jak to dobrze, że o losach kotki decyduje lekarz weterynarii, który kotkę widzi i bada, a nie czytelnicy wątku w internecie.![]()
ASKo, hopaj w pociąg, jedź do Wrocka i zajmij się Bertą wg Twoich standardów.
Z Warszawy do Wrocławia jeździ Pendolino, jak się sprężysz, to się w jeden dzień się ze wszystkim obrobisz. Czitka będzie Ci wdzięczna.
małgo pisze:
Czitka zrobiła wszystko co mogła. I chwała jej za to.
Czitka dużo zdrowia.
czitka pisze:Carmen201 pisze:ana pisze:Jak to dobrze, że o losach kotki decyduje lekarz weterynarii, który kotkę widzi i bada, a nie czytelnicy wątku w internecie.![]()
ASKo, hopaj w pociąg, jedź do Wrocka i zajmij się Bertą wg Twoich standardów.
Z Warszawy do Wrocławia jeździ Pendolino, jak się sprężysz, to się w jeden dzień się ze wszystkim obrobisz. Czitka będzie Ci wdzięczna.
Jak to dobrze, że są ludzie, którzy sterylizują i kastrują koty, które przybłąkały się do ich ogródka![]()
Ano, hopaj i przygarniaj Maluszki, np. 7 czy 8
Carmen201, no i po co? Musiałaś? Wiesz coś o mnie i moim ogródku?
Potrzebny taki sarkazm?
Jest taki wątek: pomyśl zanim napiszesz....
Jeżeli ktoś chce ze mnie zrobić potwora rozmnażającego koty, to otworzę nowy wątek może, ale nie będę w nim uczestniczyć.
A tak przy okazji. W mojej dzielnicy, dwie ulice dalej kolejna Berta w ciąży. Ktoś ma możliwości ogarnięcia? To nie w moim ogródku tym razem, ale namiary mogę podać. Serio. Potrzebna pomoc fachowa.
ulvhedinn pisze:czitka pisze:A tak przy okazji. W mojej dzielnicy, dwie ulice dalej kolejna Berta w ciąży. Ktoś ma możliwości ogarnięcia? To nie w moim ogródku tym razem, ale namiary mogę podać. Serio. Potrzebna pomoc fachowa.
Proszę bardzo. Przyjadę z klatką łapką, pokaż tylko gdzie i która.
ulvhedinn pisze:Kotka ciachnięta. Udało się błyskawicznie dzięki pomocy p. Eli. Tym sposobem na świat nie przyszło 5 niepotrzebnych i niechcianych kotów....
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Beanie, elmas, Google [Bot], Hana, kasiek1510 i 153 gości