Obiś i ogrodowi goście. Pożegnanie wątku.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 11, 2016 19:54 Re: Obiś i ogrodowi goście. Berta ma dom a Obiś trzy.

nawet ja się tej kombinacji już nauczyłam. To najczęściej włączana przez koty opcja.... :twisted:

Czitko - jeszcze raz :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za Twój pobyt w szpitalu i za Bertę.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon lip 11, 2016 20:06 Re: Obiś i ogrodowi goście. Berta ma dom a Obiś trzy.

Carmen201 pisze:Czitko a czy opiekunowie Berty mówili co planują zrobić z kociakami? Pytałaś ich o to?

Będą szukać domów. I ja też. No co ja mam odpowiedzieć dzisiaj na to pytanie? Przecież nie odniosą do schronu ani nie uśpią.
Czy jeszcze tu padnie propozycja uśpienia ślepego miotu bo tak będzie lepiej?
Spokojnie. Jestem spokojna, jestem spokojna, jestem spokojna...
Dobra, klawiatura działa, ale chcę na dzisiaj ze swojej strony zakończyć pisanie. Izka53, bardzo dziękuję. Postaram się wrócić jak najszybciej.
Ponieważ padły zaproszenia do mojego ogrodu, chcę je podtrzymać. Dziewczyny drogie, ASK@, ana, Carmen201 i inne dobre dusze, serdecznie zapraszam, niekoniecznie z walizką kociaków :wink:
Studenci się wyprowadzili, niezależne mieszkanko wolne, dam klucze i mapę Wrocławia. Obisia po kastracji już też tam nie będzie, bo to niebawem. A w ogrodzie można posiedzieć, pogrilować i spokojnie pogaworzyć o żółwiach albo krokodylach.
Serio zapraszam, Cośkę do łóżka dorzucę gratis :201461
Dziękuję wszystkim za uwagi, rady, wsparcie, za dobre i mniej przyjemne słowa.
I dobrej nocy!
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Pon lip 11, 2016 21:19 Re: Obiś i ogrodowi goście. Berta ma dom a Obiś trzy.

Czitka, życzę dużo zdrowia i dobrych wyników :ok:

Głaski dla Berty :201461 i dla Obisia :201461
Mam w domu książkę o kocie, który obsługiwał więcej niż jedną rodzinę :D Świetna. Poszukam- tytuł i autor.
Co do Berty- miała dziewczyna farta :ok: Myślę, że jej kociakom też się uda. Trzymam kciuki.

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Pon lip 11, 2016 22:33 Re: Obiś i ogrodowi goście. Berta ma dom a Obiś trzy.

Czitka, dużo zdrowia i nie wracaj jak najszybciej, tylko wracaj jak najzdrowsza i w dobrej kondycji.
Trzymam mocno za Twoje zdrowie :ok:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto lip 12, 2016 10:58 Re: Obiś i ogrodowi goście. Berta ma dom a Obiś trzy.

ana pisze:Jak to dobrze, że o losach kotki decyduje lekarz weterynarii, który kotkę widzi i bada, a nie czytelnicy wątku w internecie. :mrgreen:
ASKo, hopaj w pociąg, jedź do Wrocka i zajmij się Bertą wg Twoich standardów.
Z Warszawy do Wrocławia jeździ Pendolino, jak się sprężysz, to się w jeden dzień się ze wszystkim obrobisz. Czitka będzie Ci wdzięczna.

ana :ok:

Czitka zrobiła wszystko co mogła. I chwała jej za to.
Czitka dużo zdrowia.

małgo

Od: Śro mar 06, 2002 12:36

Post » Wto lip 12, 2016 17:51 Re: Obiś i ogrodowi goście. Berta ma dom a Obiś trzy.

małgo pisze:
Czitka zrobiła wszystko co mogła. I chwała jej za to.
Czitka dużo zdrowia.

Amen

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lip 13, 2016 19:51 Re: Obiś i ogrodowi goście. Berta ma dom a Obiś trzy.

:)
Myślimy
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lip 14, 2016 1:40 Re: Obiś i ogrodowi goście. Berta ma dom a Obiś trzy.

czitka pisze:
Carmen201 pisze:
ana pisze:Jak to dobrze, że o losach kotki decyduje lekarz weterynarii, który kotkę widzi i bada, a nie czytelnicy wątku w internecie. :mrgreen:
ASKo, hopaj w pociąg, jedź do Wrocka i zajmij się Bertą wg Twoich standardów.
Z Warszawy do Wrocławia jeździ Pendolino, jak się sprężysz, to się w jeden dzień się ze wszystkim obrobisz. Czitka będzie Ci wdzięczna.

Jak to dobrze, że są ludzie, którzy sterylizują i kastrują koty, które przybłąkały się do ich ogródka :ok:
Ano, hopaj i przygarniaj Maluszki, np. 7 czy 8 :mrgreen:

Carmen201, no i po co? Musiałaś? Wiesz coś o mnie i moim ogródku?
Potrzebny taki sarkazm?
Jest taki wątek: pomyśl zanim napiszesz....
Jeżeli ktoś chce ze mnie zrobić potwora rozmnażającego koty, to otworzę nowy wątek może, ale nie będę w nim uczestniczyć.
A tak przy okazji. W mojej dzielnicy, dwie ulice dalej kolejna Berta w ciąży. Ktoś ma możliwości ogarnięcia? To nie w moim ogródku tym razem, ale namiary mogę podać. Serio. Potrzebna pomoc fachowa.

Proszę bardzo. Przyjadę z klatką łapką, pokaż tylko gdzie i która.
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Czw lip 14, 2016 2:56 Re: Obiś i ogrodowi goście. Berta ma dom a Obiś trzy.

ulvhedinn pisze:
czitka pisze:A tak przy okazji. W mojej dzielnicy, dwie ulice dalej kolejna Berta w ciąży. Ktoś ma możliwości ogarnięcia? To nie w moim ogródku tym razem, ale namiary mogę podać. Serio. Potrzebna pomoc fachowa.

Proszę bardzo. Przyjadę z klatką łapką, pokaż tylko gdzie i która.

Konkretna, poważna propozycja mądrej osoby, na którą można zawsze liczyć.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lip 19, 2016 0:22 Re: Obiś i ogrodowi goście. Berta ma dom a Obiś trzy.

Kotka ciachnięta. Udało się błyskawicznie dzięki pomocy p. Eli. Tym sposobem na świat nie przyszło 5 niepotrzebnych i niechcianych kotów....
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Wto lip 19, 2016 2:15 Re: Obiś i ogrodowi goście. Berta ma dom a Obiś trzy.

ulvhedinn pisze:Kotka ciachnięta. Udało się błyskawicznie dzięki pomocy p. Eli. Tym sposobem na świat nie przyszło 5 niepotrzebnych i niechcianych kotów....

Nie będę Ci emotikon wstawiać. Jesteś super człowiekiem
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto lip 19, 2016 8:32 Re: Obiś i ogrodowi goście. Berta ma dom a Obiś trzy.

Potrzebna matka karmiąca dla piątki kociąt. Czy pani od Berty może porozmawiać?
Nie wiem, gdzie są te koty (znajoma prosi o pomoc), na pewno we Wrocławiu.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto lip 19, 2016 8:38 Re: Obiś i ogrodowi goście. Berta ma dom a Obiś trzy.

Czitka jest teraz w szpitalu, więc przez jakiś czas nie będzie dostępna.

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Nie lip 24, 2016 21:45 Re: Obiś i ogrodowi goście. Berta ma dom a Obiś trzy.

Czitka myślimy o Tobie :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon lip 25, 2016 20:09 Re: Obiś i ogrodowi goście. Berta ma dom a Obiś trzy.

Czitka :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

[poprzednia][następna]