Jaki sliczny widok

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
buuenos pisze:Blusik szczesciarz! Spi w lozku z panciem jak krol![]()
Dorko zarelko zamowione, puszki i suche. Mam nadzieje,ze przed nowym rokiem dojdzie
Madie pisze:Doro, zamowie Ci takie same puszki jak ostatnio, bedzie dobrze?
buuenos pisze:Dostalam info, ze paczka już w PL, planowany termin dostawy : jutro miedzy 10 a 15.00.
dora1020 pisze:buuenos pisze:Dostalam info, ze paczka już w PL, planowany termin dostawy : jutro miedzy 10 a 15.00.
Juz puszeczki sa,bardzo dziekuje![]()
![]()
zanioslam puszki do glodnych kotow u kobiety,niestety.... jak moge napisac?....nie do konca normalnej.....???
chodze karmie czyjes koty,tez chyba jestem nie do konca normala....
ale nie moge patrzec na to jak bardzo sa glodne....wszystkie zwierzeta
kobieta ma jeszcze oprocz kotow suczke i psiaka
glod.....pisk jak przychodze z jedzeniem...
Fundacja zabrala od niej 2 razy szczeniaczki,prosilam,zeby wysterylizowala,prosilam,grozilam.....niczego nie wskoralam...
do znajomej powiedziala,ze za malo przynosze jej jedzenia dla zwierzat
i co mam sie obrazic? zostawic zwierzaki glodne?????
cala ulica,na ktorej mieszka wie co to za osoba i jak bardzo glodne sa zwierzaki.
A w tym roku w Ustawie o Ochronie Zwierzat niewiele sie zmienilo,tylko tyle,ze nie mozna juz handlowac zwierzakami na targach,co do tej pory robili pseudohodowcy.
Moze nie powinnam teo wszystkiego pisac,bo wszedzie sa jakies problemy,ale wyszlam od tej baby zalamana.
Takze buuenos bardzo Ci dziekujebo nakarmie kotki na dzialce,na smietniku i jeszcze kotki tego babsztyla.
buuenos pisze:dora1020 pisze:buuenos pisze:Dostalam info, ze paczka już w PL, planowany termin dostawy : jutro miedzy 10 a 15.00.
Juz puszeczki sa,bardzo dziekuje![]()
![]()
zanioslam puszki do glodnych kotow u kobiety,niestety.... jak moge napisac?....nie do konca normalnej.....???
chodze karmie czyjes koty,tez chyba jestem nie do konca normala....
ale nie moge patrzec na to jak bardzo sa glodne....wszystkie zwierzeta
kobieta ma jeszcze oprocz kotow suczke i psiaka
glod.....pisk jak przychodze z jedzeniem...
Fundacja zabrala od niej 2 razy szczeniaczki,prosilam,zeby wysterylizowala,prosilam,grozilam.....niczego nie wskoralam...
do znajomej powiedziala,ze za malo przynosze jej jedzenia dla zwierzat
i co mam sie obrazic? zostawic zwierzaki glodne?????
cala ulica,na ktorej mieszka wie co to za osoba i jak bardzo glodne sa zwierzaki.
A w tym roku w Ustawie o Ochronie Zwierzat niewiele sie zmienilo,tylko tyle,ze nie mozna juz handlowac zwierzakami na targach,co do tej pory robili pseudohodowcy.
Moze nie powinnam teo wszystkiego pisac,bo wszedzie sa jakies problemy,ale wyszlam od tej baby zalamana.
Takze buuenos bardzo Ci dziekujebo nakarmie kotki na dzialce,na smietniku i jeszcze kotki tego babsztyla.
Na zdrowie Tobie i kotom![]()
To bylo moje pierwsze zamowienie z zooplus de do PL.Mam nadzieje,ze wszystko dobrze doszlo.
Szczesliwego Nowego Roku
buuenos pisze:Piekne stadko! I ten rudaleniek tez sliczny. Oby ten rok byl dla nich laskawy..
I dla ich opiekunki Dory rowniez
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości