Kot w każdej szafie (II)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 25, 2016 17:56 Re: Kot w każdej szafie (II) - kocur z urwaną łapą, chce żyć

Rzeczywiście :D
Wygląda doroślej od pręgusków ale jest tak samo słodki -stąd pomyłka :mrgreen:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Pon kwi 25, 2016 18:15 Re: Kot w każdej szafie (II) - kocur z urwaną łapą, chce żyć

Iwonami pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a ja karmiłam i tuliłam i miziałam
a Wy nie Obrazek
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto kwi 26, 2016 8:43 Re: Kot w każdej szafie (II) - kocur z urwaną łapą, chce żyć

Tak czarny to Nero, zdjęcia robiłam w różnej kolejności stąd pomieszanie. Na zdjęciu wygląda mały bo skulony ale to duży kocur.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Wto kwi 26, 2016 8:45 Re: Kot w każdej szafie (II) - kocur z urwaną łapą, chce żyć

Kinnia pisze:
a ja karmiłam i tuliłam i miziałam
a Wy nie Obrazek

Ciociu Kinniu, od tamtej pory sporo urosły. Dla takich bąków, każdy dzień to zmiana.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.

Prakseda

Post » Wto kwi 26, 2016 9:07 Re: Kot w każdej szafie (II) - kocur z urwaną łapą, chce żyć

wiem, wiem :D
ale co moje tulankowo było, to nie oddam :mrgreen:

kocur widać, że wystraszony bardzo/obolały
ma prawo dziczyć po tym co przeszedł
wycierpiał się potwornie
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto kwi 26, 2016 9:24 Re: Kot w każdej szafie (II) - kocur z urwaną łapą, chce żyć

Kinnia pisze:wiem, wiem :D

wycierpiał się potwornie

Nie, dziki nie jest, pewnie bardziej obolały. Pierwsze moje podejście do niego to lekki syk, pewnie boi się, że znowu zastrzyk. Wkładam więc głowę do jego szafki i z nim gadam, potem długo się miziamy. Wczoraj przeciągnął się wygodnie i podstawiał łepek do głaskania. Patrzy mi w oczy i mruczy.

Prakseda

Post » Wto kwi 26, 2016 9:26 Re: Kot w każdej szafie (II) - kocur z urwaną łapą, chce żyć

Prakseda pisze:
Kinnia pisze:wiem, wiem :D

wycierpiał się potwornie

Nie, dziki nie jest, pewnie bardziej obolały. Pierwsze moje podejście do niego to lekki syk, pewnie boi się, że znowu zastrzyk. Wkładam więc głowę do jego szafki i z nim gadam, potem długo się miziamy. Wczoraj przeciągnął się wygodnie i podstawiał łepek do głaskania. Patrzy mi w oczy i mruczy.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Wto kwi 26, 2016 9:27 Re: Kot w każdej szafie (II) - kocur z urwaną łapą, chce żyć

Iwonami pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jakiez piekne towarzystwo! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Maluchy przeurocze.. i Nero :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mam nadzieje, ze nie bedzie komplikacji pooperacyjnych... Kocio musi sie przestawic na zycie na trzech lapkach... bedzie trudno (?) Na ile ocenia wet wiek Nero?

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Wto kwi 26, 2016 9:30 Re: Kot w każdej szafie (II) - kocur z urwaną łapą, chce żyć

Alysiu, Nero jest prawdopodobnie w wieku średnim.
Dziś kontrola u naszego doktorka.

Prakseda

Post » Wto kwi 26, 2016 9:32 Re: Kot w każdej szafie (II) - kocur z urwaną łapą, chce żyć

Prakseda pisze:Alysiu, Nero jest prawdopodobnie w wieku średnim.
Dziś kontrola u naszego doktorka.

Kciuki zatem za chlopczyka... :ok: :ok: :ok: Oby wszystko bylo dobrze... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Jest sliczniutki i na pewno bardzo kochany..

alysia

Post » Wto kwi 26, 2016 9:55 Re: Kot w każdej szafie (II) - kocur z urwaną łapą, chce żyć

Praksedo, jakie Ty masz wielkie , dobre serce... Ile ludzi przeszlo obojetnie obok Nero.. 8O , obok tych maluchow.. Jak to dobrze , ze sa tacy ludzie jak Ty, ktorzy obojetnie nie przejda. :love:

alysia

Post » Wto kwi 26, 2016 9:59 Re: Kot w każdej szafie (II) - kocur z urwaną łapą, chce żyć

Bardzo mocne kciuki z wszystkich a dziś szczególnie za Nerusia :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto kwi 26, 2016 10:15 Re: Kot w każdej szafie (II) - kocur z urwaną łapą, chce żyć

alysia pisze:Praksedo, jakie Ty masz wielkie , dobre serce... Ile ludzi przeszlo obojetnie obok Nero.. 8O , obok tych maluchow.. Jak to dobrze , ze sa tacy ludzie jak Ty, ktorzy obojetnie nie przejda. :love:

Alusiu, jesteś bardzo miła ale proszę nie rób ze mnie świętej. :oops: Tu na forum w co drugim wątku ktoś pomaga jakimś kociastym.

Prakseda

Post » Wto kwi 26, 2016 10:17 Re: Kot w każdej szafie (II) - kocur z urwaną łapą, chce żyć

Prakseda pisze:
alysia pisze:Praksedo, jakie Ty masz wielkie , dobre serce... Ile ludzi przeszlo obojetnie obok Nero.. 8O , obok tych maluchow.. Jak to dobrze , ze sa tacy ludzie jak Ty, ktorzy obojetnie nie przejda. :love:

Alusiu, jesteś bardzo miła ale proszę nie rób ze mnie świętej. :oops: Tu na forum w co drugim wątku ktoś pomaga jakimś kociastym.

Swietej moze nie :D .. ale wielkie i dobre serce masz na pewno... z tym chyba sie wszyscy zgodza... (wyjatki mnie nie interesuja :lol: )

alysia

Post » Wto kwi 26, 2016 12:45 Re: Kot w każdej szafie (II) - kocur z urwaną łapą, chce żyć

kussad pisze:Bardzo mocne kciuki z wszystkich a dziś szczególnie za Nerusia :ok: :ok: :ok:

Dzięki, jutro napiszemy co doktorek powie w sprawie Nera.
Ja chyba nie napisałam, że przy operacji został też wykastrowany.

Prakseda

[poprzednia][następna]