Wiejskie Kociambry-nadszedł czas kastracji

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 24, 2015 13:51 Re: Wiejskie Kociambry-nareszcie ciepło :)

trzymaj się :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro cze 24, 2015 18:20 Re: Wiejskie Kociambry-nareszcie ciepło :)

Fajny ten Twój Bratanek. Zdrowiej szybko, proszę.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro cze 24, 2015 18:57 Re: Wiejskie Kociambry-nareszcie ciepło :)

Iwonko kochana trzymaj się :ok: :1luvu:

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Śro cze 24, 2015 20:08 Re: Wiejskie Kociambry-nareszcie ciepło :)

Iwonko kochana przytulam całym sercem!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro cze 24, 2015 20:31 Re: Wiejskie Kociambry-nareszcie ciepło :)

Przy wstrząśnieniu mózgu powinno się kilka dni poleżeć plackiem w łóżku i nie wstawać! Silne bóle głowy szybciej by wtedy ustąpiły. Może szkoda, że nie zatrzymano Cię w szpitalu, skoro masz człowieka do oporządzenia rezydentów. Staraj się leżeć w domu co najmniej ze trzy dni, to szybciej Ci przejdzie.
Trzymam kciuki za Twój szybki powrót do zdrowia. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Śro cze 24, 2015 20:49 Re: Wiejskie Kociambry-nareszcie ciepło :)

Trzymamy :ok: i szybkiego powrotu do zdrówka :1luvu:

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

Post » Czw cze 25, 2015 8:05 Re: Wiejskie Kociambry-nareszcie ciepło :)

Kciuki! I myśli najcieplejsze!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw cze 25, 2015 15:35 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Dziękuję Dziewczyny za To że mnie nie opuszczacie :D
Fakt że nie zostaję sama że tyle ciepłych słów i wsparcia dodaje mi siły

Dzisiaj kolejny raz wylądowałam na Sorze,tym razem lekarz Kociarz,normalnie trafił swój na swego :)
wymordowana ,ale też i lepsze mysli są mimo tego że czuję się coraz paskudniej i wymioty i ciśnienie i zawroty masakra
Spokój na sorze,spokojne podejście Lekarza z powołania
Wszystko kazał zbadac na cito,krew nawet badał a co,powiedział że w poniedziałek to się nie przyłożyli zbytnio,kurcze był tomograf głowy i kręgosłupa ,konsultacja laryngologiczne która wykazała że błędnik troche oberwał,długo potem rozmawiali ze mną,że jakiś czas może byc gorzej bo adrenalina schodzi i dopiero czuję każdę nadszarpnięte mięsnie i niestety ból i to wszystko będzie i musze wyleżeć
TK głowy na szczęście ok :ok: nie ma też żadnych odłamków w kręgosłupie
dostałam skierowanie na cito bez kolejkowe do neurologa,ale najpierw mam wyleżeć swoje a potem neurolog na NFZ nie płatny dalej zleci prawdopodobnie rezonans :D
i jeszcze zalecenie Pana Doktora
pozwolic kotkom robić tam gdzie boli deptu ,tupu i ugniatanie ciasteczek :ryk:
okłady ,mizianki i buziaczki wskazane
Mam się byczyć z Kotami w łóżku i wszystkim nam to ma wyjść na dobre

To podejście Lekarza do mnie jako pacjenta było wspaniałe,uspokoił mnie ,wytłumaczył i zalecił leki takie które mi pomogą przetrwać to wszystko

Ściskam Was Kochani mocno
IWA-cała obolała

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw cze 25, 2015 16:10 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

kobieto, gdzieś Ty takiego lekarza dorwała -ja nawet nie pytam czy wolny -tylko telefon dawaj :ok: :ryk:

z błędnikiem bardzo uważaj i ostrożnie-tzn. uważaj aby sie nagle nie schylać ,żadnych gwałtownych zwrotów, ruchów, wszystko w zwolnionym tempie -przeszłam zapalenie błędnika , coś potwornego , brrr; możesz mieć objawy podobne , tzn. zawroty głowy potworne, kłopoty z zachowaniem równowagi , nudności -wtedy do lekarza mus, trzeba to złagodzić lekami -ale jesli będizesz sie stosowac do zaleceń lekarza z tym deptu itd. :wink: myślę,że obejdzie się bez medykamentów :ok: :ok: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw cze 25, 2015 23:41 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Iwa zdrowiej :ok:
Lekarz ma racje,poleż sobie z kotami :201461 :kotek: :201461 :kotek: :201461 :kotek:
One będą szczęsliwe a ty wydobrzej.Oszczędzaj się kobieto bo tu nie ma żartów :!:
Tak ustaw łózko abys widziała z okna Bazia z małżonką i sarenki :D

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Pt cze 26, 2015 7:24 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt cze 26, 2015 9:02 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Cudny lekarz! I na pewno wiedział co mówi, stosuj się, Iwuś, do zaleceń i szykuj koty do masażu :ok:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pt cze 26, 2015 19:36 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Dawaj tego lekarza! Nawet jeśli prywatnie zajęty, to przynajmniej służbowo go mieć będę - to i tak skarb!!!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt cze 26, 2015 20:27 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Iwuś uściski i buziaczki. Lekarz cud miód malina. Przyczep się do niego i nie puszczaj :wink: .

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Sob cze 27, 2015 15:46 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Dziewczyny Kochane powiem Wam że Doktorek tak przystojny że mi starej babie nawet oczy wyłaziły z orbit,młody jeszcze bez specjalizacji ,ale widać że będą z niego Ludzie :)
Dzisiaj byłam na tym posterunku,kurde miałam leżeć,i co? jeszcze nie nie wiedzą jaki rodzaj wypadku czy kolizja czy coś innego 8O kolizja to moim zadaniem jak się dwa auta zderzą no nie wiem
mam jednak czekać na wezwanie bo sprawa będzie przekazana do innego miasta ,masakra
strasznie mnie ciekawi czy do tej kobity też zajechali czy nie
nie wiem jak to wygląda,nigdy nic nie zmalowałam złego
Dzisiaj o niebo lepiej,leki na błędnik na zawroty i wszystkie inne dają przetrwać,pewnie że boli ,jak powiedział Doktorek Kociarz to objawy różne mogą się bardzo długo dawać we znaki
bardzo ten kołnierz z pianki przeszkadza,strasznie się szyja pod tym poci i piecze
Dzisiaj dopadały mnie głupie myśli żeby se decopage na tym strzelić bo ni to białe ni kremowe
no ale teraz to nawet nie mam siły niczego zdobić więc niech zostanie takie rzucające się w oczy
musze pokazywać się w oknie bo i bażanty mnie wołają i inne zwierzątka pod okna przychodzą,czy one czują?że coś nie tak z Dużą?nawet Tuptuś wylazł wczoraj zbyt wcześnie z trawy i mąż mnie wołał by pokazać jak zadziera nosek ponad trawę i patrzy w okna,kochane Stworki

Ściskam Was mocno i pozdrawiam

Dziewczyny kurcze no telefonu do Doktorka nie mam ,sprawdziłam pieczątkę ,ale tam tez nie ma buuuu :wink:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

[poprzednia][następna]