Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Inka pojechała do mojej koleżanki do DS do Rudy Śl. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze bo tam jest trójka dzieci - 12, 7 i roczne a dziś alergie są dość popularne.
The Szops pisze:A co z jej drutem w łapce?
Mara S pisze:Inka pojechała do mojej koleżanki do DS do Rudy Śl. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze bo tam jest trójka dzieci - 12, 7 i roczne a dziś alergie są dość popularne.
Mara S pisze:Grafik dyżurów 06.10.- 12.10.
06.10. pon. rano Mara wiecz. Kuba_Karolina
07.10. wtorek rano brak wiecz. Mara
08.10. środa rano Beatka wiecz. Patrycja
09.10. czwartek rano brak wiecz. Agata
10.10. piątek rano Beatka wiecz. Kuba_Karolina
11.10. sobota rano brak wiecz. brak
12.10. niedziela rano brak wiecz. brak
Kuba_Karolina pisze:Wieczór:
-Posprzątane, leki podane( Teresa jak zwykle podała zastrzyki i to dla gołębi)
-Dużo kup różnorakich
-Jest nowy kociak czy kotka przywieziona przez Teresę. Strasznie oblepiona jest jakąś zaprawą, miejscami twardą jak kamień...najgorsze skrzepy miała na łapkach i między opuszkami...jak chodziła to stukała o podłogę( usunęliśmy je
).. jest bardzo grzeczny,proponuję żeby miał(a) na imię Kama lub Kamyk:)
terenia1 pisze:Kuba_Karolina pisze:Wieczór:
-Posprzątane, leki podane( Teresa jak zwykle podała zastrzyki i to dla gołębi)
-Dużo kup różnorakich
-Jest nowy kociak czy kotka przywieziona przez Teresę. Strasznie oblepiona jest jakąś zaprawą, miejscami twardą jak kamień...najgorsze skrzepy miała na łapkach i między opuszkami...jak chodziła to stukała o podłogę( usunęliśmy je
).. jest bardzo grzeczny,proponuję żeby miał(a) na imię Kama lub Kamyk:)
Kuba to jest kotka i ma na imię Gwiazdeczkakotka została oddana do schroniska z powodeu alergii jej książeczkę dowiozę ma podobno około 10-11lat no sama nie wiem
![]()
Kotka jest wysterylizowana, zaczipowana i zaszczepiona na wścieklizę - za około tydzień trzeba ją zaszczepić na choroby zakaźne. No i jeszzce ma do usunięcia zęby bo część z nich nie jest w ciekawym stanie.
Z dziś:
Homer zaszczepiony
Kajtuś, Bruno zaszczepione - Kajtuś ma założoną ksiażeczkę zdrowia i obydwa kociaki są zaczipowane.
kociaki od kotki z Harcerskiej - tygrysek dziewczyna , z trzech czarnych dwa to chłopaki jeden dziewczyna - można je rozpoznać po opisach w książeczce - jeden jest cały czarny, jeden ma krawacik biłay pod szyją , i jeden ma troszkę białych włosków pod szyjką - kociaki mają załozone ksiązeczki zdrowia, są zaszczepione i zaczipowane - przyszli właściciele muszą zarejestrować czipy na siebie w bazie czipów - proszę pamiętajcie przy spisywaniu umów adopcyjnych o wpisywanei czipa lub przeklejenie jednej z naklejek na umowę adopcyjną.
Wszystkie zaszczepione kociaki proszę obserwować.
Następne szczepienie towarzystwa pomiedzy 27.10. a 03 11. 2014r, do książeczek są przyczepione kartki.
Mara S pisze:A jak dokładnie wygląda to przerejestrowanie czipa i czy jest płatne?
terenia1 pisze:Mara S pisze:A jak dokładnie wygląda to przerejestrowanie czipa i czy jest płatne?
Dokładnie nie wiem podobnież jedni weci robia to bezpłatnie inni odpłatnie. Najlepiej dowiedzieć się u weta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1699 gości