Wituś we własnym domku-Wituś umarł :( [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 16, 2013 6:34 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu-nikt go nie chce :(

Czy Wituś ogłoszony jest na tablica pl ? Moja Tosia tam była ogłaszana i kilka telefonów było
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Pon gru 16, 2013 6:39 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu-nikt go nie chce :(

Tak-jest ogłaszany i na Tablicy i na Gumtree i to na Warszawę, Gdańsk,Śląsk...
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon gru 16, 2013 6:46 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu-nikt go nie chce :(

kropkaXL pisze:Tak-jest ogłaszany i na Tablicy i na Gumtree i to na Warszawę, Gdańsk,Śląsk...

:( Zawsze trzeba mieć nadzieję
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Pon gru 16, 2013 7:06 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu-nikt go nie chce :(

Od 3 miesięcy staram się ją mieć, ale jest coraz gorzej.
Kot nie może reszty zycia spędzić w maleńkiej łazience :(
Biorę go na ręce, chcę wynieść, by pobył w świetle dziennym, by poobserwował koty , niestety-każda próba wyniesienia kończy się paniczną ucieczką, podrapaniem mnie, podczas wyrywania się.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon gru 16, 2013 12:54 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu-nikt go nie chce :(

koniecznie trzeba bardziej nagłośnić biednego Witusia na miau

a tytuł proponuję taki:
Wituś gaśnie, umiera ze strachu, atakowany przez koty !! Ratunku !!!
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pon gru 16, 2013 12:58 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu-nikt go nie chce :(

wibryska ma dobry pomysl, podpisuje sie pod tym :)

Witusiu, wszystko sie musi w koncu ulozyc dla Ciebie pomyslnie! Ty w koncu tez masz prawo do spokojnego zycia i milosci! TRzymam kciuki, cudny Tygrysku :1luvu: :ok: :ok: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon gru 16, 2013 13:26 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu-nikt go nie chce :(

Strasznie to przykro wyląda dla Witusia. Tym bardziej serce boli,że mały nie może zintegrować się ze stadem. U mnie Piotruś taki był .Mimo,że rudy i piękny to szukał długo domku. Kasiu, nie znasz dnia i godziny kiedy zadzwoni telefon ale na pewno zadzwoni. Czasem tak bywa ,że kociska siedzą. Moja srebrna Tami ma 4 różne ogłoszenia i siedzi nadal. Ale wierzę,ze domki fajne znajdą nasze biedy wreszcie. Trzymajcie się.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon gru 16, 2013 17:23 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu bity przez koty -ratunku

Asiu kochana dziękuję za słowa pociechy-trzymajmy się!!!!!!

Wibrysko zmieniłam tytuł, ale użyłam słowa bity bo inaczej wykrzyknik by sie nie zmieścił-dziękuję za pomysł!!!

Ola dziękuję za stałą obecność i podbijanie watku!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon gru 16, 2013 18:01 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu bity przez koty -ratunku

Trzymam za niego nieustanne kciuki,nawet jak mnie tu nie ma :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Bardzo mi go żal :( a co dopiero Ty musisz przeżywać KAsiu jak go widzisz tak na codzień :cry:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon gru 16, 2013 18:13 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu bity przez koty -ratunku

Sylwinko-cierpię ja na niego patrzę, on jest po prostu zaszczuty :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon gru 16, 2013 18:21 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu bity przez koty -ratunku

:cry:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon gru 16, 2013 18:24 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu bity przez koty -ratunku

Nie traćcie nadziei, nie takie biedaki znajdują domy :ok:
Więcej zdjeć i opisów, bardziej optymistycznych...
Pisz co Wituś robi, jak się zachowuje.
I foć go, zdjecia to podstawa.
Trzymam kciuki za domek dla Witusia :ok: :ok: :ok:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Pon gru 16, 2013 18:44 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu bity przez koty -ratunku

Ale Amando-on teraz tylko leży, a fotki sa ciągle takie same, bo jak zrobić inne, skoro on w panice kładzie się i tylko nadstawia łepek do głaskania?
I skąd tu brać optymizm, gdy ogłoszenia sa 3 miesiące i nie ma ani jednego zapytania, ani jednego dosłownie! :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto gru 17, 2013 0:42 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu bity przez koty -ratunku

Przydreptałam do Witusia i ja. Biduś z niego :( Ale na fb widziałam post z przed godziny, że dziewczyna z Warszawy chce go przygarnąć. Przyznam szczerze że nie przebrnęłam jeszcze przez cały wątek więc zapytam jak to uszko Witusia czy już jest ok?
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto gru 17, 2013 0:46 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu bity przez koty -ratunku

Trzymam :ok: :ok: :ok: z całych sił !
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

[poprzednia][następna]