Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Wyniki miały być dziś, ale będą jutro. Ale ten wet nie jest zbyt optymistycznie nastawiony. Trudno było pobrać krew bo była bardzo gęsta i kiepsko leciała.
phantasmagori pisze:Wincenciku siusiamy! Jesteś dzielnym chłopakiem i dasz radę!![]()
Baltazarku jesteś pięknym kociaczkiem, domek pewnie gdzieś jest, tylko jeszcze cię nie znalazł![]()
Karolce te zębolki i pazurki strasznie szybko rosna![]()
Etnusiu co z tym pęcherzem twoim piękna panienko? Justyś może ona go tylko przeziębiła, bo to niski piesek, a i ona całe życie w klatce, i zimno na dworze, a przeziębienie pęcherza boli jak cholera![]()
A jak reszta chorowitków?
Trzymam![]()
![]()
za wszystkie!
Za Miko też wielkie![]()
![]()
![]()
Z tym napadem szok! I to w biały dzień, mniej więcej wtedy, kiedy wracasz od labradorówMam nadzieję że wszystkich już wyłapali i dostaną należne 12 lat
![]()
_____________________________________________________________________________________________________
Moje panny już były ok, ale dzisiaj rano rozsmarkały się od nowa. Na szczęście jedzą i grandzą w najlepsze.
P. Doktor zawiedziona, bo była przekonana, że dzisiaj jesteśmy na ostatni antybiotyk, a tu kicha. Zmiana antybiotyku (będę podawać sama) i widzimy się w piątek na kontroli. Z oczkami u obydwu lepiej.
Sonia w poczekalni tylko obserwowała otoczenie, Suri zaś wspięła mi się na ramię i zalotnie zaglądała w oczy panu siedzącemu koło nas, zaczepiając go subtelnie łapką. Pan się rozpłynął w zachwycie i stwierdził iż nigdy żadna panna go tak nie podrywała![]()
A i ciotka wredotka Telimena przyszła dzisiaj na wyrko koło małych i mruczałaTłumaczyłam jej że małym dziewczynkom trzeba pomóc, pozwoliła chwilę po sobie połazić, ale jak została użarta z jednej strony w ucho, a z drugiej w ogon, to dała łapką po łebkach i poszła sobie. Najważniejsze, że wykazała wreszcie dobre chęci
Caragh pisze:Jeny, widzę u każdej z Was coś się dzieje niedobrego...
Mocne![]()
![]()
za zdrówko wszystkich
Pobili i ukradli 2 puszki piwa.... rany, co się dzieje...![]()
Alienor pisze:U Miko to nie hemobartonelloza - a przynajmniej nie wyszła z badania krwi. Wieczorem odbiorę wyniki , to dowiem się coś więcej. Na razie telefonicznie rozmawiałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 97 gości