Następna rozprawa dotycząca Wojciecha.L 24.02.2014 o godz.12

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 11, 2013 13:59 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

W ostatnim podanym linku jest w komentarzu podana nazwa ulicy na ktorej mieszka ten morderca.Ktos rozpoznal okolice i napisal gdzie to jest.
Czy ktos sie orientuje co sie stalo z krolikiem ktory byl w klatce w czasie przedadopcyjnej wizyty? Pisala o nim i o psie ktorego podobno byl wlascicielem tez dziewczyna ktora bronila go na fb...Czy ktos ma jakies informacje w sprawie krolika i psa??

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Wto cze 11, 2013 14:02 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

media mediami.... a nas nie może zabraknąć pod Sadem w dniu rozprawy
agula76

Post » Wto cze 11, 2013 14:07 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

agula76 pisze:media mediami.... a nas nie może zabraknąć pod Sadem w dniu rozprawy

Myślę, że nie ma powodów, dla których rozprawa byłaby zamknięta przed publicznością i dziennikarzami, dlatego nie tylko przed sądem, ale i na sali rozpraw powinno być tłoczno. Niech poczuje nacisk społeczny.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Wto cze 11, 2013 14:14 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

jest to szokujące, fundacja lub organizacja, która wydawała koty do adopcji może wystapić jako oskarżyciel posiłkowy już w momencie, kiedy sprawa zostania skierowana do prokuratury, nie musi czekać na skierowanie sprawy do sądu i złożenie wniosku; oczywiście odpowiednio przygotowana; na razie prowadzone jest postępowanie przez policję, z tego co wiem; wydaje mi sie, że dobrze by było przygotować, przedstawiąc fakty, petycję do prokuratora generalnego,
Obrazek

sonata

Od: Czw wrz 23, 2010 13:00

Post » Wto cze 11, 2013 14:16 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Ania G pisze:W ostatnim podanym linku jest w komentarzu podana nazwa ulicy na ktorej mieszka ten morderca.Ktos rozpoznal okolice i napisal gdzie to jest.
Czy ktos sie orientuje co sie stalo z krolikiem ktory byl w klatce w czasie przedadopcyjnej wizyty? Pisala o nim i o psie ktorego podobno byl wlascicielem tez dziewczyna ktora bronila go na fb...Czy ktos ma jakies informacje w sprawie krolika i psa??

Na mapie gogle można poszukac teraz jest w 3d zrobiona.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto cze 11, 2013 14:27 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Zajrzyjcie na FB - komentarz zbędny :?
pwpw

Post » Wto cze 11, 2013 14:30 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Jeśli to faktycznie jego dziewczyna to albo był to związek na odległość, albo jest bardzo naiwna, albo bezsensownie udaje, albo pomyliła Wojtków L.

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto cze 11, 2013 14:31 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

pwpw pisze:Zajrzyjcie na FB - komentarz zbędny :?

Ale gdzie link

CatAngel

Post » Wto cze 11, 2013 14:33 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

jeśli to jego dziewczyna to bardzo prawdopodobne że pomagała mu w adopcjach, no i nie uwierzę że nie wiedziała co on robi z kotami
z komentarzy wydaje się być delikatnie mówiąc mało lotna
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto cze 11, 2013 14:34 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

A tam w Bezp.Domu.Dla.Kota ? a to nie widzę. Zblokowałam ta osobę bo denne były te komentarza.
WIdząc wpisy innych sądzę że rozmowa nadal trwa.

CatAngel

Post » Wto cze 11, 2013 14:36 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Jednak.. na odległość. Swoją drogą czy się przyznaje, czy nie, to może być ta osoba, która podawała się za kuzynkę.
pwpw

Post » Wto cze 11, 2013 14:48 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Wstawcie linka - pliss
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto cze 11, 2013 14:52 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

https://www.facebook.com/permalink.php? ... omments=70
Trzeba rozwinąć komentarze na dole, dwukrotnie
pwpw

Post » Wto cze 11, 2013 14:56 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Masakra jakaś :(

piegusek1510

Od: Śro cze 09, 2010 8:54

Post » Wto cze 11, 2013 14:59 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Wiem, że sprawa wzbudza ogromne emocje. Sama chodzę nabuzowana okropnie i różne pomysły samosądu chodzą mi po głowie :evil: :oops: No bo jak tu teraz podejść racjonalnie i zdroworozsądkowo do adopcji. Jedno jednak trzeba zrozumieć, że na forum publicznym nikt nie ujawni wszystkich znanych informacji. Nie dlatego, że nie chce a dlatego, że nie można tego na tym etapie zrobić dla dobra sprawy.

Z ostatnich spraw mogę napisać, że oskarżeni dokładnie śledzą wszystkie fora tematyczne. Na rozprawach powołują się i załączają jako dowody wydruki z tego co tutaj się pisze. Czasami to już nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać.

Tutaj wiemy o 20 kotach [*], ale cały czas myślę o tych, o których nie wiemy, które nie miały tyle szczęścia, żeby ktoś się o nie martwił i oddane zostały nawet nie jako bezimienne, ale jako "sztuka" :cry:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

[poprzednia][następna]