Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
adzi pisze:immunodol/immunoactive można podawać w w proszku w jedzeniu. nie ma z tym problemu. to samo z rozkruszonym unidoxem - 1/2 tabletki. jest obojętny w smakuajwyraźniej , bo koty jedzą i nie kręcą nosem. unidox jest bardzo dobry na koci katar, ze względu też na bezsmakowość podaje się go bezdomniakom, żeby zjadły bez problemu. Na pewno możesz podawać. Coś wcześniej pisałaś o synuloxie (nie mylę się ?) ja osobiście jakiejś poprawy po nim nigdy nie widziałam, choć nie mam jakiegoś nie wiadomo jakiego doświadczenia. Najgorszy koci katar u tych w domu przechodzi najczęściej po zastrzykach z betamoxu, a bezdomniakom podaje się unidox (listek z aptece jak wet wypisze receptę, albo lekarz i kontaktu, kosztuje zdaje się 12 zł ?). Wetci wiadomo wolą podawać leki , które sami sprzedają.
warto go pewnie szybko odjajczyć, aby nie smrodził (tu niezawodona woda z octem w proporcji pół na pół na okres pomiędzy). A leków na KK szukajcie może takich, których podawanie nie będzie dla niego stresujące, ani dla was. I oczywiście takich, które dają efekty. Może warto podpytać o sprawdzone sposoby tu, dziewczyny mają "swoje" często "budżetowe" skuteczne sposoby. A do oczy albo genta albo tobrex (20zł). W sumie zestaw tobrex + betamox to najczęściej stosowany i skuteczny w znanych mi przypadkach. U bezdomniaków super jest unidox, bo nie czuć go w karmie. Gena podobno jest z rodziny tobrexowych. Ale nie będę się wypowiadać w temacie , bo są mądrzejsze głowy![]()
nieustające![]()
Kciuki wielkie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1880 gości