miko_bs pisze:Szkoda,że dyktafonu Justyna nie włączyła, wszyscy moglibyśmy posłuchać:D
Oj nasłuchały byśmy się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miko_bs pisze:Szkoda,że dyktafonu Justyna nie włączyła, wszyscy moglibyśmy posłuchać:D
lidka02 pisze:miko_bs pisze:Szkoda,że dyktafonu Justyna nie włączyła, wszyscy moglibyśmy posłuchać:D
Oj nasłuchały byśmy się![]()
![]()
ZUZA zuza pisze:No ledwo wyjechałam a już tęsknię za najbardziej rozmizianym kociakiem pod słońcem. Ach ..... i najbardziej całuśnym pod słońcem i najbardziej mruczącym. Motorki to ona ma chyba potrójne w brzuszku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A teraz za zgodą Noemi ( zeby nie było, że samowolka) podaję dla Justyny linka do zdjęc z wystawy kotów.Trochę tego dużo, ale fajnie sie ogląda. Jak któraś z ciotek nigdy nie była, to niech sobie poogląda. W koncu to wszystko rodzina Noemi, no może taka dalsza
http://www.galerie.bri.pl/zor10/24_10_2 ... 01_pl.html
agula76 pisze::piwa: SPEŁNIENIA MARZEN W NOWYM ROKU !!
Justynko ....moj Cekin ma lapke po złamaniu ...uratowana przed amputacją...ale...ma ta łapke troszke niewładna ...w zasadzie biega..mało kuleje...ale zauważyłam ze mięsien jest minimalny w porównaniu z ta zdrowa...czy moge jakos rehabilitowac mu ta łapke??? lekarz niec mi nie mówił....teraz mam jechgac na Rtg zapyatm ale wolałabym juz cos wczesniej wiedziec...w jakich przypadkach kociakom podaje sie nivalin??i na co to jest???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 92 gości