Noemi-wypadku,padaczka, chore jelita potrz karma i/d Gastro.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 26, 2012 14:59 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

miko_bs pisze:Szkoda,że dyktafonu Justyna nie włączyła, wszyscy moglibyśmy posłuchać:D

Oj nasłuchały byśmy się :mrgreen: :strach: :ryk:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw gru 27, 2012 13:14 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

lidka02 pisze:
miko_bs pisze:Szkoda,że dyktafonu Justyna nie włączyła, wszyscy moglibyśmy posłuchać:D

Oj nasłuchały byśmy się :mrgreen: :strach: :ryk:

Oj , tak , a skarżyła sie że cioteczki dawno jej nie odwiedzały , że zastrzyki bolą itp :twisted:

Noemi jest nadal na niwalinie co drugi dzień po 1/4 ampułki i jak na razie nie ma juz wyraźnej poprawy, ale podajemy bo kto wie , może z czasem ... choć jesli by juz nawet nie było poprawy to i tak nie jest źle , bo chodzi , biega , szaleje jak pijany zając :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw gru 27, 2012 20:06 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

To bardzo dobrze, że maleńka ma tak dużo energii w sobie:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Pt gru 28, 2012 0:00 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

czasami az za duzo... :roll: :wink:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob gru 29, 2012 19:47 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

:kotek: :kotek: :kotek:

miko_bs

Post » Nie gru 30, 2012 0:08 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

czesc slodziutka :1luvu: jak tam zdrowko?

Kociara82

Post » Nie gru 30, 2012 20:06 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

No ledwo wyjechałam a już tęsknię za najbardziej rozmizianym kociakiem pod słońcem. Ach ..... i najbardziej całuśnym pod słońcem i najbardziej mruczącym. Motorki to ona ma chyba potrójne w brzuszku :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

A teraz za zgodą Noemi ( zeby nie było, że samowolka) podaję dla Justyny linka do zdjęc z wystawy kotów.Trochę tego dużo, ale fajnie sie ogląda. Jak któraś z ciotek nigdy nie była, to niech sobie poogląda. W koncu to wszystko rodzina Noemi, no może taka dalsza

http://www.galerie.bri.pl/zor10/24_10_2 ... 01_pl.html
Obrazek

ZUZA zuza

Od: Nie paź 07, 2012 8:37

Post » Wto sty 01, 2013 14:37 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

:piwa: :piwa: :piwa: wszystkiego naj kociego w Nowym Roku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

edit: link sie nie otwiera, wyskakuje mi jakis blad

Kociara82

Post » Wto sty 01, 2013 15:22 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

:piwa: SPEŁNIENIA MARZEN W NOWYM ROKU !!

Justynko ....moj Cekin ma lapke po złamaniu ...uratowana przed amputacją...ale...ma ta łapke troszke niewładna ...w zasadzie biega..mało kuleje...ale zauważyłam ze mięsien jest minimalny w porównaniu z ta zdrowa...czy moge jakos rehabilitowac mu ta łapke??? lekarz niec mi nie mówił....teraz mam jechgac na Rtg zapyatm ale wolałabym juz cos wczesniej wiedziec...w jakich przypadkach kociakom podaje sie nivalin??i na co to jest???
agula76

Post » Wto sty 01, 2013 16:06 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

ZUZA zuza pisze:No ledwo wyjechałam a już tęsknię za najbardziej rozmizianym kociakiem pod słońcem. Ach ..... i najbardziej całuśnym pod słońcem i najbardziej mruczącym. Motorki to ona ma chyba potrójne w brzuszku :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

A teraz za zgodą Noemi ( zeby nie było, że samowolka) podaję dla Justyny linka do zdjęc z wystawy kotów.Trochę tego dużo, ale fajnie sie ogląda. Jak któraś z ciotek nigdy nie była, to niech sobie poogląda. W koncu to wszystko rodzina Noemi, no może taka dalsza

http://www.galerie.bri.pl/zor10/24_10_2 ... 01_pl.html

Mi też sie nie otwiera :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sty 01, 2013 16:10 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

agula76 pisze::piwa: SPEŁNIENIA MARZEN W NOWYM ROKU !!

Justynko ....moj Cekin ma lapke po złamaniu ...uratowana przed amputacją...ale...ma ta łapke troszke niewładna ...w zasadzie biega..mało kuleje...ale zauważyłam ze mięsien jest minimalny w porównaniu z ta zdrowa...czy moge jakos rehabilitowac mu ta łapke??? lekarz niec mi nie mówił....teraz mam jechgac na Rtg zapyatm ale wolałabym juz cos wczesniej wiedziec...w jakich przypadkach kociakom podaje sie nivalin??i na co to jest???

Jeśli złamanie jest juz zrośnięte to masowanie ładnie może odbudować mięsień , ale jak biega to tez sam sobie robi rehabilitacje, ale oczywiście też mozesz robić takie jakby szczypanie , rowerek, bardzo pomagają , a niwaln jest na poprawę przewodnictwa nerwowego .
Cekinku :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sty 01, 2013 16:38 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

dzięki bardzo...z rowerkiem sie boje bo Cekin nie ma główki kosci udowej sama nie wiem jak mu sie ta kosc trzyma:(...ale masz racje bede masowała , szczypała chociaz sam mięsien...dzieki
agula76

Post » Wto sty 01, 2013 20:55 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

Dla mojego słoneczka wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Oby humorek dopisywał, zdrówko sie poprawiało, motorki w brzuchu burczały i zeby było bardzo dużo chęci do rozrabiania. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Oczywiście wszystkim dwunożnym przyjaciołom też życze wszystkiego najlepszego.
Justynko, Tobie spełnienia prawie wszystkich marzeń oraz dużo siły i wytrwałości w tym co robisz. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :

Nie wiem, dlaczego strona do której przesłam link sie nie otwiera. Jak macie ochotę zobaczyć te zdjęcia, to trzeba wejśc na stronę
http://www.smkzory.pl ( stowarzyszenie miłośników kotów ) i potem w zakładkę galeria i tam już jest pełno zdjęc z róznych wystaw.
Obrazek

ZUZA zuza

Od: Nie paź 07, 2012 8:37

Post » Czw sty 03, 2013 20:03 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

miko_bs

Post » Pon sty 07, 2013 17:24 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

Coś sie ciotki naszej maleńkiej nie odzywają:D Jak tak słoneczko? Dalej szalejesz? :1luvu:

miko_bs

[poprzednia][następna]