Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 17, 2012 11:03 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Odi ma to samo! Grucha prześlicznie jak go tylko dotknąć czy zagadnąć. Ale jak czegoś chce od człowieka to trzeba mu się bacznie przyglądać, bo też tylko bezgłośnie otwiera pyszczek i cisza - niemy film. Już myślałem, że ma coś z krtanią a to tylko stres -jak widać. Będzie dobrze prawda? Ten stres go nie zabije?
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Śro paź 17, 2012 11:16 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

bedzie dobrze :ok: :ok:
już jest :ok: :ok: :ok:
a to są małe cwaniaczki,
też potrafią temi oczyma
paczeć i rozmiękczać :wink: :wink:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro paź 17, 2012 11:22 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Villentretenmerth pisze:Odi ma to samo! Grucha prześlicznie jak go tylko dotknąć czy zagadnąć. Ale jak czegoś chce od człowieka to trzeba mu się bacznie przyglądać, bo też tylko bezgłośnie otwiera pyszczek i cisza - niemy film. Już myślałem, że ma coś z krtanią a to tylko stres -jak widać. Będzie dobrze prawda? Ten stres go nie zabije?

Będzie, będzie :D Zabije zaraz, pańcio -panikarz [nie to, że ja nie jestem].
Jeszcze z nostalgią wspomnisz, jaki to cichutki i grzeczny kot był, jak przyjechał ;P
Ja czasem, jak ten się rozedrze nad ranem albo uzna za stosowne zrzucić cukiernicę z regału, rzucam w niego na przykład skarpetką[ wiadomo, że nie trafiam] i wrzeszczę 'jakim ty grzecznym kotkiem byłeś!!!' To oczywiście żarty, bo strasznie się cieszę, że tak się 'rozwinął' chłopak.
Odi też się rozwinie, zobaczysz :D :ok:

black_lodge

Od: Sob wrz 04, 2010 18:14

Post » Śro paź 17, 2012 21:58 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Mój dopiero po 3 tygodniach zaczął kumać, że pobyt u mnie to nie wczasy od schroniska tylko coś, co będzie już codziennością. Pewne tajemnice jednak zostają w kociej duszy. Bicie, samotność, zimno, głód, obojętność, choroby. Czasem lepiej nie wiedzieć .... Na pewno docenia to jak jest teraz:).

melancholia4

Od: Wto mar 15, 2011 21:06

Post » Czw paź 18, 2012 12:50 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

melancholia4 pisze:Mój dopiero po 3 tygodniach zaczął kumać, że pobyt u mnie to nie wczasy od schroniska tylko coś, co będzie już codziennością. Pewne tajemnice jednak zostają w kociej duszy. Bicie, samotność, zimno, głód, obojętność, choroby. Czasem lepiej nie wiedzieć .... Na pewno docenia to jak jest teraz:).

Tak, ja nawet nie chcę wiedzieć, dlaczego Lundgren ma nie do końca sprawne łapki. Jeszcze by się okazało, że to jakiś s!@#$%^n mu to zrobił, jeszcze chciałabym go poszukać i na co komu jedzeniodawcowa w kryminale? Najważniejsze, że łapy coraz sprawniejsze, a kot happy!

black_lodge

Post » Pt lis 02, 2012 23:47 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Ja tam nie wiem o czym Wy mówicie... Ja nie mam żadnych problemów ani zmartwień, a przy okazji.. Nie przestawaj ok?
http://i49.tinypic.com/29f2xbk.jpg
I jeszcze pod bródką...
http://i50.tinypic.com/2e4djkp.jpg
Mrrr.....
:wink:
Ostatnio edytowano Sob lis 03, 2012 5:35 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zbyt duże zdjęcia zamieniłam na linki

Szpitlland

Od: Pon paź 01, 2012 21:32

Post » Sob lis 03, 2012 9:46 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Noooo, pełen relax z full wypasem :D
Serdeczności dla Was!

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob lis 03, 2012 12:21 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Szpitlland pisze:Ja tam nie wiem o czym Wy mówicie... Ja nie mam żadnych problemów ani zmartwień, a przy okazji.. Nie przestawaj ok?
http://i49.tinypic.com/29f2xbk.jpg
I jeszcze pod bródką...
http://i50.tinypic.com/2e4djkp.jpg
Mrrr.....

Cudo! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Sob lis 03, 2012 12:28 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

miło patrzeć na szczęśliwe koty :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro lis 07, 2012 12:26 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Szpitlland pisze:
Obrazek
Mrrr.....

Ależ pięęęęęęęęęękna fota!! :1luvu: :1luvu:

black_lodge

Post » Śro lis 07, 2012 13:30 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

piękna, aż by się chciało więcej 8) 8) 8) :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro lis 07, 2012 14:02 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

ruru pisze:piękna, aż by się chciało więcej 8) 8) 8) :1luvu:
:D
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw lis 08, 2012 18:21 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Wiem, że to wątek Łódzkich kocich inwalidów, ale pomyślałam, że może ktoś się zainteresuje..

Znalazłam dzisiaj, podczas rutynowego klikania klikaczy przy kawie, informację o takim kocie:
http://www.youtube.com/user/tigerpixie? ... sults_main
Anakin też jest kocim inwalidą, chociaż tego po nim nie widać.. Kociak nie mam tylnych nóg i (jeśli dobrze rozumiem) miednicy! Wada wrodzona, taki się urodził i świetnie sobie radzi.
Jemu też, tak jak Odiemu i Dexterowi, się poszczęściło :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek =>Cysorzowa Bruja
Najpiękniejszy kot, to kot szczęśliwy.

RKa

Od: Nie kwi 10, 2011 19:48

Post » Pt lis 09, 2012 10:36 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Do poczytania o tym fascynującym kocie: http://tigerpixie.com/pages/anakintwoleggedcatFAQ.php

Anakin korzysta z kuwety, niemalże jak pełnosprawny kocio.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt lis 09, 2012 16:52 Re: Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH!

Niesamowita sprawa.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]