Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:Dzisiaj Halny chce drzewa powyrywać,ale za to cieplej się zrobiło
Wczoraj dostałam smutną wiadomość![]()
Mały podrzucony Maciuś nie żyje [']
żegnaj Mały Skrzacie,nie tak miało być
nie wiem po jaką cholerę śpiewałam mu tą piosenkę
"kiedyś tam ,Będziesz spodnie miał na szeklkach kiedyś tam ,kiedyś tam
ale dziś jesteś mały jak muszelka którą los rzucił nam"
przepłakałam całą noc
Dziękuję BUDRYSKOWI za okazane mu serce,za opiekę i chwile miłości
Dziękuję Lucynce za Pomoc
Gdybym Go wcześniej znalazła ,gdybym mogła usłyszeć
Maciusiu codziennie sprawdzam wszystkie zakamarki żeby się nie powtórzyło to co spotkało Ciebie
Tam za TM mostem jest Duzy Maciejek który pewnie się Tobą zaopiekuje
kiedyś się spotakmy Mała Muszelko
agusialublin pisze:Wiecie co, musze sie o coś zapytać.
Czy to normalne że Koko, tak dwu i półmiesięczna kotka ciumka za cycki PYSIA, kocurka rocznego?
Ostatnio zauwazyliśmy że KOko podciąga Pysionka. Co więcej Pysionek jest całkiem z tego zadowolony, no ale to kocurek przecież.
A najczęsciej to robi o godzinie 4 rano. Pysio jak zawsze wskakuje do nas na łóżko a konkretnie na poduszkę.
Za Pysiem wskakuje KOKO no i zaczyna się karmienie tuż przy moim albo męża uchu.
No wiec dla mnie to znak dla mnie że koty głodne i tzreba biec na złamanie karku do kuchni.
Mam nadzieję ze KOko odzwyczai się od tych swoich niecnych praktyk bo Pysio ma cycki powyciągane
agusialublin pisze:Wiecie co, musze sie o coś zapytać.
Czy to normalne że Koko, tak dwu i półmiesięczna kotka ciumka za cycki PYSIA, kocurka rocznego?
Ostatnio zauwazyliśmy że KOko podciąga Pysionka. Co więcej Pysionek jest całkiem z tego zadowolony, no ale to kocurek przecież.
A najczęsciej to robi o godzinie 4 rano. Pysio jak zawsze wskakuje do nas na łóżko a konkretnie na poduszkę.
Za Pysiem wskakuje KOKO no i zaczyna się karmienie tuż przy moim albo męża uchu.
No wiec dla mnie to znak dla mnie że koty głodne i tzreba biec na złamanie karku do kuchni.
Mam nadzieję ze KOko odzwyczai się od tych swoich niecnych praktyk bo Pysio ma cycki powyciągane
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas i 1375 gości