Wiejskie Kociambry-zamykamy wątek ,jesteśmy w nowym

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 15, 2012 10:03 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

:cry: [*]
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon paź 15, 2012 10:14 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

:cry: [*]
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pon paź 15, 2012 10:17 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

Ganiaj TAM zdrowo i czekaj na nas.. Przyjdziemy w końcu do Ciebie.. [']

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon paź 15, 2012 10:26 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

Maciejku [*]
Kociamo, Budrysku - przytulam. Czasami niestety się nie udaje :cry:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon paź 15, 2012 10:34 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

:( [*]
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon paź 15, 2012 14:29 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

Bardzo mi źle, że musiałam Ci taką wiadomość przekazać... Strasznie mi się ściska serce... :(... Ja przepłakałam pół soboty i wciąż mam łzy w oczach.
Wiem, że Aga zrobiła wszystko co w jej mocy i wiem też, że i ona ma mega doła po śmierci tego kotka... Dziwny ten świat i bardzo niesprawiedliwy...

...
Przytulam Iwuś mocno...!
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pon paź 15, 2012 19:39 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

Kociama pisze:Dzisiaj Halny chce drzewa powyrywać,ale za to cieplej się zrobiło

Wczoraj dostałam smutną wiadomość :cry:
Mały podrzucony Maciuś nie żyje [']
żegnaj Mały Skrzacie,nie tak miało być
nie wiem po jaką cholerę śpiewałam mu tą piosenkę

"kiedyś tam ,Będziesz spodnie miał na szeklkach kiedyś tam ,kiedyś tam
ale dziś jesteś mały jak muszelka którą los rzucił nam"
przepłakałam całą noc
Dziękuję BUDRYSKOWI za okazane mu serce,za opiekę i chwile miłości
Dziękuję Lucynce za Pomoc

Gdybym Go wcześniej znalazła ,gdybym mogła usłyszeć
Maciusiu codziennie sprawdzam wszystkie zakamarki żeby się nie powtórzyło to co spotkało Ciebie
Tam za TM mostem jest Duzy Maciejek który pewnie się Tobą zaopiekuje
kiedyś się spotakmy Mała Muszelko
Obrazek

:( Biedne kociatko
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon paź 15, 2012 22:15 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

Kociamko, doczytalam ... mialam kilka tygodni naprawde okropnych
dlatego te zaleglosci. Ale pamietam i martwie sie o Ciebie i Twoich.

Serdecznie Ci wspolczuje wszystkich tych ostatnich przykrosci.
Trudno sobie wyobrazic, ze az tyle na jedna osobe ...

zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Wto paź 16, 2012 12:45 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

:cry: :cry: ['] :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto paź 16, 2012 16:14 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

Hejka Dziewczyny,

nie było mnie trochę bo zarobiona byłam i o świecie Bożym nie wiedziałam, wchodzę na forum a tu takie smutne wieści :cry: :cry:
Biedne kociątko :(
Trzymaj się Kociamko, myślami i sercem jestem z Tobą i z Wami dziewczyny. :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto paź 16, 2012 17:46 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

Wiecie co, musze sie o coś zapytać.
Czy to normalne że Koko, tak dwu i półmiesięczna kotka ciumka za cycki PYSIA, kocurka rocznego?
Ostatnio zauwazyliśmy że KOko podciąga Pysionka. Co więcej Pysionek jest całkiem z tego zadowolony, no ale to kocurek przecież.
A najczęsciej to robi o godzinie 4 rano. Pysio jak zawsze wskakuje do nas na łóżko a konkretnie na poduszkę.
Za Pysiem wskakuje KOKO no i zaczyna się karmienie tuż przy moim albo męża uchu.
No wiec dla mnie to znak dla mnie że koty głodne i tzreba biec na złamanie karku do kuchni.
Mam nadzieję ze KOko odzwyczai się od tych swoich niecnych praktyk bo Pysio ma cycki powyciągane :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto paź 16, 2012 18:13 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

agusialublin pisze:Wiecie co, musze sie o coś zapytać.
Czy to normalne że Koko, tak dwu i półmiesięczna kotka ciumka za cycki PYSIA, kocurka rocznego?
Ostatnio zauwazyliśmy że KOko podciąga Pysionka. Co więcej Pysionek jest całkiem z tego zadowolony, no ale to kocurek przecież.
A najczęsciej to robi o godzinie 4 rano. Pysio jak zawsze wskakuje do nas na łóżko a konkretnie na poduszkę.
Za Pysiem wskakuje KOKO no i zaczyna się karmienie tuż przy moim albo męża uchu.
No wiec dla mnie to znak dla mnie że koty głodne i tzreba biec na złamanie karku do kuchni.
Mam nadzieję ze KOko odzwyczai się od tych swoich niecnych praktyk bo Pysio ma cycki powyciągane :mrgreen:

Nie jest w tym odosobniona. Moja Pigułka przez ponad rok ciumkała pod szyją swojego brata Psota.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto paź 16, 2012 19:03 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: Obrazek
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Wto paź 16, 2012 19:30 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

agusialublin pisze:Wiecie co, musze sie o coś zapytać.

To normalne Dziołcha :)
gdy w naszym domu pojawiła się mała Icia i Ebiś to ciumkały dwa Kocurki
Rudziszona i Filipa
długo tak robiły Skrzatki
wywiązała się ogromna więź,nie przeszkadzałam im bo w sumie Chłopaki uwielbiały jak maluchy je ciumkały
Icia do dzisiaj kocha Filipka mocno ale Ruduś stracił swojego Ebisia i widzę że brakuje mu przytulasa
mam wiele zdjęć tej cudownej czwórki zakochanej w sobie po uszy

teraz tymczasiki ciumkają mnie :roll:
mam juz uszy jak murzynka z dzungli ponaciągane :wink: wyciumkane wszystko,Kocurek przysysa się do moich ust i tak głosno ssie że mozna paść ze śmiechu
normalnie myć się nie trzeba :wink:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto paź 16, 2012 19:50 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

Iwonko bardzo mi przykro. Maluszku [']

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

[poprzednia][następna]