Czarne Diabły Tasmańskie V - dymna Delfinka i klon Gołąbki

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sie 25, 2012 13:08 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Aleba pisze:
OKI pisze:
Aleba pisze:
Agneska pisze:Alix to jakas przemiane bohatera romantycznego wlasnie odbywa czy cus? Przeciez tylko kocury sa 'w typie'. ;)

No i w dodatku czarne lub pingwiny :roll:
A toto zdecydowanie kryteriów nie spełnia ;)

Topsz... to kto ma marmury?
Jestem gotowa uwolnić Alix od tego niespełniającego warunków potwora i zawieźć go tam, gdzie będzie pasował :twisted:
Nawet zaraz :mrgreen:
Myślę, że Alix nie będzie mocno płakać :roll:

Nie mam ani jednego marmura :mrgreen:

Ja też :twisted: Ale wiem, kto ma :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob sie 25, 2012 13:14 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Aleba pisze:
OKI pisze:
Aleba pisze:
Agneska pisze:Alix to jakas przemiane bohatera romantycznego wlasnie odbywa czy cus? Przeciez tylko kocury sa 'w typie'. ;)

No i w dodatku czarne lub pingwiny :roll:
A toto zdecydowanie kryteriów nie spełnia ;)

Topsz... to kto ma marmury?
Jestem gotowa uwolnić Alix od tego niespełniającego warunków potwora i zawieźć go tam, gdzie będzie pasował :twisted:
Nawet zaraz :mrgreen:
Myślę, że Alix nie będzie mocno płakać :roll:

Nie mam ani jednego marmura :mrgreen:

A ile chciałabyś mieć :twisted: ?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob sie 25, 2012 13:15 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Ja mam marmura Radara. Toczka w toczkę jak u Oki tylko bez jaj :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob sie 25, 2012 13:34 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

ASK@ pisze:Ja mam marmura Radara. Toczka w toczkę jak u Oki tylko bez jaj :mrgreen:

Po 1) nie u OKI :twisted:
Po 2) też bez jaj :twisted:
Jechać? :mrugarzęsami:

Aaa... wcielone ADHD właśnie przybyło i jakieś takie nieśmiałe jest. Warczy na kociaki 8O :mrgreen:

OKI

Post » Nie sie 26, 2012 0:51 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Lubczyk bojowy :twisted: ?
wróciłam późno i podziwiam Anakondę mordująca myszki i piłeczki, jak mały kociak :) . Urocza jest i bardzo zwinna. Na moje koty trochę warczała, ale chyba w dość dynamicznej zabawie a na pewno nikt nikogo nie tłukł :ok:
Ziutek wyje do drzwi :evil: . Może w nocy Anakonda go zje?

alix76

Post » Nie sie 26, 2012 0:52 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Czuje gadzi oddech na karku i chce zwiać póki czas :twisted:

Wyga

Od: Sob lip 28, 2012 11:41

Post » Nie sie 26, 2012 2:10 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Heh, bo malowana żmija to właśnie do podziwiania jest :1luvu:

A "wcielone ADHD" aka Lubczyk Bojowy wprawiło właśnie Babcię Szelmę w stupor opyskowawszy ją od stóp do głów :ryk:
Biedna Babcia... z braku laku uznała, że szaleńców nie brak i nie będzie się chandryczyć z pchłami... Z mocno zdegustowaną miną ("co mi tu znowu za cudaki przywlokłaś") poszła spać na swoim miejscu. Ciotka Taćka jeszcze łazi i duma - olać?...opieprzać?... :roll: Skończyła na podziwianiu wschodu słońca za oknem... zachodnim :roll:

Lubczyk to wygląda jakby budy starszemu bratu zaiwanił i w zbyt dużych popitalał :mrgreen: Lukrecja udaje damę stateczną, ale widać, że pod kiecą ją nosi :twisted: Fajne są dzieciaki, tylko jakieś strasznie chude 8O Powiedziałabym, że 'w typie Fostera' :roll:

Chwilowo słyszę jakieś warkoty, ale nie wiem - kto na kogo. Generalnie uznaję, że standardowo o tej porze czarne głupole postanowiły zapolować na Kulokota :roll:

OKI

Post » Nie sie 26, 2012 11:55 Re: Cz. Diabły Tasm. V -Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Ech, Anakonda jednak nie zjadła Ziutka i rano rozrabiał :twisted: . Wężyca głównie urzęduje w pościeli. Na koty już praktycznie nie warczy. Chętnie bawi się piłeczkami, czymś, co się turla
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Małe fajne są, Lukrecja bardziej przytulas. Ale świrują oba, jak mają wenę :twisted:

alix76

Post » Nie sie 26, 2012 11:59 Re: Cz. Diabły Tasm. V -Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Jak na razie to Lubczyk bardziej robi za przytulaska ;)

Anakonda jest super :lol: Jakoś chyba nie tęskni za 'wolnością'? :twisted:

OKI

Post » Nie sie 26, 2012 12:03 Re: Cz. Diabły Tasm. V -Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Normalnie wąż łóżkowy :D Lubię jak kotecki sobie tak leżą, aż chce się podejść i wymiętosić, jak pewna Elmirka z kreskówki.. :twisted:

TZ będzie zachwycony jak się dowie o piłeczkach, szczególnie po dzisiejszej nocy z takową w głównej roli.. 8)

Wyga

Post » Nie sie 26, 2012 18:53 Re: Cz. Diabły Tasm. V -Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

OKI, dużo masz jeszcze na Muranowie takich dzików :twisted: ? Bo ta normalnie jak się przypięła do łóżka, to nie wiedziała, kiedy zejść :twisted: . Akceptowalne jest jeszcze miękkie krzesło :roll:
Anakonda polubiła poidełko. Stosunki ze stadem są już poprawne. Był dziś z wizytą mój Tata - wyleciała się witać, pozwoliła się drapać po brzuchu, nie ma uprzedzeń do mężczyzn :ok: . Farta miała i chyba nic drastycznego jej na tej "wolności" nie spotkało.
Wiolcia rano poszła spać pod łóżko, nie lubi deszczu. Popołudniu już leżała w oponce. Pozwala się głaskać i miziać, nawet Tacie :ok:

alix76

Post » Nie sie 26, 2012 18:57 Re: Cz. Diabły Tasm. V -Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Jest jeszcze Szwindel - w typie ciężarówki :mrgreen:

Wygląda na to, że Anakonda zrobiła odwrotne od spodziewanego wrażenie na Wioli :lol: :ok:

OKI

Post » Nie sie 26, 2012 19:01 Re: Cz. Diabły Tasm. V -Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Normalnie kot chill out! Z tej gadziny :D
Oby miała dobry wpływ na Wiolę ;)

Wyga

Post » Nie sie 26, 2012 19:03 Re: Cz. Diabły Tasm. V -Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Nie drażnij mnie Szwindlem :twisted:
Odpukać, dziewczyny nie rywalizują o teren ani nic innego, raczej się ignorują. Wolałabym widzieć Wiolę w ruchu ale to, ze się nie chowa to już nieźle. Zastanawiam się, jakby się odnalazła jako jedynaczka ...

alix76

Post » Nie sie 26, 2012 19:05 Re: Cz. Diabły Tasm. V -Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

No co, no co? :roll:
Szwenda się Szwindelek cały czas i poluje na podwórkowe szczury :twisted:

OKI

[poprzednia][następna]