Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnikAKrk pisze:Cześć,
jeszcze się w wątku dokładnie nie rozczytałam co i jak, ale wpadł mi w oko ten Wasz, no i mam takie pytanie - czy chcielibyście przyjąć ode mnie trochę ciuchów na Koci Bazarek na potrzeby MiauKotów?
Było u nas w domu trochę porządków, nazbierałam torbę (taka mniejsza niebieska z IKEA) dość fajnych ciuchów, bo ja na razie nie mam czasu się tym zająć. Chętnie oddamy żeby choć tyle pomóc kiciom
Jestem z Krakowa (jak nick wskazuje)
Alyss pisze:Bardzo przepraszam, że się wcinam w wątek, ale mam wielką prośbę.
Nie orientujecie się gdzie można wypożyczyć klatkę łapkę? Oczywiście w grę wchodzi kaucja, albo jakiś datek na koty.
Staram się złapać koty z Piekar Śląskich, tutaj więcej szczegółów:
viewtopic.php?f=1&t=152025
Alyss pisze:Bardzo przepraszam, że się wcinam w wątek, ale mam wielką prośbę.
Nie orientujecie się gdzie można wypożyczyć klatkę łapkę? Oczywiście w grę wchodzi kaucja, albo jakiś datek na koty.
Staram się złapać koty z Piekar Śląskich, tutaj więcej szczegółów:
viewtopic.php?f=1&t=152025
weatherwax pisze:Ja wolę tu zaglądać, bo na fb często mi to i owo umyka. Właśnie dziś się zorientowałam, że znów mi coś umknęło...
Adria pisze:Czy jest jakiś sposób, żeby wklejać tu fotki bezpośrednio z kompa? bo wgrywanie tego na fotosika, czy inny podobny program skutecznie mnie zniechęca
AnnikAKrk pisze:Cześć,
jeszcze się w wątku dokładnie nie rozczytałam co i jak, ale wpadł mi w oko ten Wasz, no i mam takie pytanie - czy chcielibyście przyjąć ode mnie trochę ciuchów na Koci Bazarek na potrzeby MiauKotów?
Było u nas w domu trochę porządków, nazbierałam torbę (taka mniejsza niebieska z IKEA) dość fajnych ciuchów, bo ja na razie nie mam czasu się tym zająć. Chętnie oddamy żeby choć tyle pomóc kiciom
Jestem z Krakowa (jak nick wskazuje)
weatherwax pisze:Adria pisze:Czy jest jakiś sposób, żeby wklejać tu fotki bezpośrednio z kompa? bo wgrywanie tego na fotosika, czy inny podobny program skutecznie mnie zniechęca
Jest, mb potrafi i kiedyś tłumaczyła jak, ale już nie pamiętam. Zapytaj
mb pisze:Dawno temu miau miało swój upload i było super, a teraz ja też korzystam z fotosika, ale już się wyspecjalizowałam i idzie mi błyskawicznie
Edyszka pisze: a poważnie, to przecież Ty mnie uczyłaś jak zrobić i zamieścić fotki na bazarku, wolno, wyraźnie, 5 razy jak policjantowi i .... skutecznie!
MiauKot pisze:Przyjąć byśmy chciały i super, że o nas pomyślałaś![]()
Niestety nie mamy nikogo kto by robił dla Miaukotków bazarki![]()
Podejrzewam, że Jusia_P w swoim stanie nie ma głowy do tego ? Może jest ktoś chętny kto chciałby nam w tym pomóc??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jefferynag i 32 gości