Sosnowiec Kocia Chatka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 09, 2012 22:06 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

ja na kazdy termin sie pisze
po raz 3 sie zapisuje ale teraz musze byc :!: i koniec :!:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon kwi 09, 2012 22:20 Forum

Mysle ze im wczesniej tym lepiej bo mecze euro moga namieszac
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon kwi 09, 2012 22:24 Re: Forum

Dorota Wojciechowska pisze:Mysle ze im wczesniej tym lepiej bo mecze euro moga namieszac

Dorotka :mrgreen: no kuźwa a co z meczami :wink: u mnie telewizor jest więc mecz można obejrzeć :D
Martynka no ok - czyli każdy termin o którym napisałam jest dogodny :D no mam nadzieję że tym razem się zjawicie :mrgreen: bo jak nie to macie wpierdziel tak profilaktycznie :mrgreen:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon kwi 09, 2012 22:37 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Hehe a ja 23.06 mam urodziny....upieke sobie koci tort :mrgreen:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon kwi 09, 2012 22:59 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Dzisiejszy dyżur wieczorny jak zawsze bez problemów :)
Kwarantanna:
Lolek kupka od wczoraj wieczór(Marcin zapomniał napisać)bardzo ładna :) dzisiaj tak samo, dostał swoje leki, strasznie mi go żal :( tak sie ślini i jest chwilowo wycofany :(
Klaudynka także dostała swoje leki :) dzisiaj w sumie nie słyszałam żeby głośno rzęziła
Kalinka katarek mniejszy, ale wciąż wystraszona, po waleriance się wyluzowała.
Lundek lepiej :) opuchlizna schodzi, ropy w łapie nie widać, i nic tylko domaga się głaskania
Pysiol jak zawsze w centrum uwagi :)
Bianka(po ostatnim wyczynie jaki zastałam - kiedy wymiotując robiła automatycznie kupkę wodnistą) dzisiaj bardzo ładną kupkę zrobiła, Kala także ładne ma kupki :)
Dziki kocur (skarpetkowy) jest zdrowy, ale strasznie dziiiiki :roll: (jutro kastracja)

Kociaki dostały troszkę walerianki i zrobiły sobie imprezę :) latały za myszkami, piłeczkami, Pysiol próbował pływać po podłodze :ryk: :lol: Isia zrobiła się bardziej odważna :)

Zdrowa:
Panter wszedł do kuwety zrobił siku i wyszedł :D :ok: (oczywiście leków nie dostał, na kwarantannie była karteczka żeby nic mu nie podawać więc się do tego zastosowaliśmy)
Czester zjadł serduszka :) domagał się głaskania i traktorzył jak kuweta nie wiem
Garfild siedział w swojej bezpiecznej strefie dał się z niej wyciągnąć i od razu odżył, zjadł trochę pasty(cieżko mu to podać) a potem dwa serduszko na górze na półce. Tutaj także nie wiem jak z kuwetą. Strasznie domagał się żeby go głaskać :) Panter też sie łasił :)
Orzeszek jak zawsze chciał zjeść palce :D
Złota siedziała sobie w koszyczku, a Pinezka latała po drapaku.

Koty dostały waleriankę i się ponownie wyluzowały :D
Madzia zachwycona zapachem walerianki która rozchodziła się po pomieszczeniu zaczęła się bawić i biegać po boksie.
Pozostałe koty także się wyluzowały :) i turlały się po podłodze :)

To chyba na tyle jeszcze zdjecia dodam :)
Ostatnio edytowano Wto kwi 10, 2012 8:19 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon kwi 09, 2012 23:11 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Gosia no to w sumie chyba nie jest tragicznie :wink: dzięki za fajne sprawozdanie z dyżurku :)
No i Kocia Impreza jakoś nam się tak szykuje z wskazaniem na 23.06.2012r. - ja się zapisuję, MartynaP. też pasuje ten termin, Dorotka Wojciechowska chyba ten termin jest ok, Iwonce czyli Iwona11 i Iwonce "Iwetce" też ten termin pasuje :D no to czekam na dalsze deklaracje :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon kwi 09, 2012 23:30 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Otrzymałam dzisiaj szokującą wiadomość od Pani Ani z domku Skarpetka :evil: :evil: :evil: Ręce opadły mi do samej ziemi. :(

Napisała:
"Płakać mi sie chce, ale mąż jest wściekły na Skarpetka i mówi, ze ma on zniknąć z domu. Muszę go oddać..Mąż twierdzi, że dawał kocurom jeść a po chwili Skarpetek na niego nawarczał". "Dzisiaj złośliwie nasikał na stół, ścianę itd."

Byłam w szoku. Zadzwoniłam do P.Ani i wynika, że ona potwierdza, że Skarpetek powinien wrócić do Nas :!:
To jakaś paranoja po prostu! Powiedziała, że mąż nie odgaduje się ze Skarpetkiem.

Jestem przerażona , że kociakowi dzieje się tam krzywda, może nawet doświadczać przemocy. :!:

Taka postawa człowieka jest zatrważająca :!: :!: :!: Facet chciałby sobie kota podporzadkować, by wykonywał jego polecenia, a jeśli się sprzeciwia to...

W takiej sytuacji chyba lepiej, jeśli wróci do Chatki jak najszybciej :?: Pani Ania odwiozłaby go w piątek. To po prostu nie mieści się w głowie :cry:

Dopiero kilka dni temu pytałąm ją o Skarpetka i twierdziła, że ma się on świetnie.... Masakra :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Wto kwi 10, 2012 0:20 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Garfild
Obrazek Obrazek
Bianka i Kala
Obrazek Obrazek
Klaudynka i Pysiol
Obrazek Obrazek
Józio
Obrazek Obrazek
Złota
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto kwi 10, 2012 8:19 przez CatAngel, łącznie edytowano 2 razy

CatAngel

Post » Wto kwi 10, 2012 0:25 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Garfild i Czester
Obrazek Obrazek
Garfild i Czester
Obrazek Obrazek
Pinezka
Obrazek Obrazek
Orzeszek i Panter
Obrazek Obrazek
Madzia
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto kwi 10, 2012 8:18 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Wto kwi 10, 2012 0:31 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Garfild i Czester
Obrazek Obrazek
Isia
Obrazek Obrazek
Wisienka
Obrazek
Kalinka
Obrazek
Orzeszek
Obrazek

CatAngel

Post » Wto kwi 10, 2012 7:00 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Świetne zdjęcia, ustawiłam sobie Garfielda i Czestera na kompie w pracy. Tylko "Złota" to Pinezka :D .
Pinezka to ta mniejsza nakrapiana, a Złota to mamuśka (Pinezki i Orzeszka) :D

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Wto kwi 10, 2012 7:33 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Mnie pasuje najlepiej 23ego. A jak Skarpetekma tam cierpieć to im szybciej wróci tym lepiej. Bo jak się załatwia poza kuwetą to jest coś mocno nie tak :( . A co do warczenia - jak kot je i mu smakuje a blisko są inne koty to często powarkuje zaznaczając, że to dobre to jego. To nie znaczy że zaraz kogoś ugryzie czy coś :roll:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto kwi 10, 2012 7:35 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Kropeczka13 pisze:Big ma opiekuna wirtualnego a jest nim AgnieszkaW z MruMru :ok:

Bikuś bardzo dziękuje za opiekę wirtualną Agnieszce i wypatruje gdzie ta ciocia wirtualna jest
Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto kwi 10, 2012 7:48 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

terenia1 pisze:
Iwona11 pisze:
terenia1 pisze:Więc kto chętny i na jaki termin - ja podam tak ze trzy terminy do wyboru choć dla mnie to obojętne bo urlop dlugi mam we wrześniu, ale tak podaję terminy - 23.06.2012, 30.06.12, lub ostatecznie 07.07.12r, ale chyba nadogodniejsze bylyby terminy czerwcowe :!:

Jak dla mnie 23.06, potem wyruszam na podbój alpejskich przełęczy na moim starym rowerze :D

No dzięki Iwonka :D też mi się wydaje że to byłby taki najbardziej optylany termin - więc czekam na deklaracje innych osób odnośnie terminu - choć wiem że ustalenie terminu to czasami droga przez mękę :wink: ale jest nas dość sporo i myślę że jak się większość wypowie to jakiś dogodny termin można ustalić... no to czekam na dalsze info :lol:

Witam po świętach :piwa:
Ja 24.06 mam państwowy egzamin na inspektora ppoż, także nie będę mogła być z Wami 23.06 :placz:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto kwi 10, 2012 7:58 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Cookie1706 pisze:
terenia1 pisze:
Iwona11 pisze:
terenia1 pisze:Więc kto chętny i na jaki termin - ja podam tak ze trzy terminy do wyboru choć dla mnie to obojętne bo urlop dlugi mam we wrześniu, ale tak podaję terminy - 23.06.2012, 30.06.12, lub ostatecznie 07.07.12r, ale chyba nadogodniejsze bylyby terminy czerwcowe :!:

Jak dla mnie 23.06, potem wyruszam na podbój alpejskich przełęczy na moim starym rowerze :D

No dzięki Iwonka :D też mi się wydaje że to byłby taki najbardziej optylany termin - więc czekam na deklaracje innych osób odnośnie terminu - choć wiem że ustalenie terminu to czasami droga przez mękę :wink: ale jest nas dość sporo i myślę że jak się większość wypowie to jakiś dogodny termin można ustalić... no to czekam na dalsze info :lol:

Witam po świętach :piwa:
Ja 24.06 mam państwowy egzamin na inspektora ppoż, także nie będę mogła być z Wami 23.06 :placz:

Pomyłka :lol: 26.06 mam egzamin, więc spoko, mnie również pasuje :wink:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

[poprzednia][następna]