po raz 3 sie zapisuje ale teraz musze byc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:Mysle ze im wczesniej tym lepiej bo mecze euro moga namieszac
terenia1 pisze:Iwona11 pisze:terenia1 pisze:Więc kto chętny i na jaki termin - ja podam tak ze trzy terminy do wyboru choć dla mnie to obojętne bo urlop dlugi mam we wrześniu, ale tak podaję terminy - 23.06.2012, 30.06.12, lub ostatecznie 07.07.12r, ale chyba nadogodniejsze bylyby terminy czerwcowe![]()
Jak dla mnie 23.06, potem wyruszam na podbój alpejskich przełęczy na moim starym rowerze
No dzięki Iwonkateż mi się wydaje że to byłby taki najbardziej optylany termin - więc czekam na deklaracje innych osób odnośnie terminu - choć wiem że ustalenie terminu to czasami droga przez mękę
ale jest nas dość sporo i myślę że jak się większość wypowie to jakiś dogodny termin można ustalić... no to czekam na dalsze info
Cookie1706 pisze:terenia1 pisze:Iwona11 pisze:terenia1 pisze:Więc kto chętny i na jaki termin - ja podam tak ze trzy terminy do wyboru choć dla mnie to obojętne bo urlop dlugi mam we wrześniu, ale tak podaję terminy - 23.06.2012, 30.06.12, lub ostatecznie 07.07.12r, ale chyba nadogodniejsze bylyby terminy czerwcowe![]()
Jak dla mnie 23.06, potem wyruszam na podbój alpejskich przełęczy na moim starym rowerze
No dzięki Iwonkateż mi się wydaje że to byłby taki najbardziej optylany termin - więc czekam na deklaracje innych osób odnośnie terminu - choć wiem że ustalenie terminu to czasami droga przez mękę
ale jest nas dość sporo i myślę że jak się większość wypowie to jakiś dogodny termin można ustalić... no to czekam na dalsze info
Witam po świętach![]()
Ja 24.06 mam państwowy egzamin na inspektora ppoż, także nie będę mogła być z Wami 23.06
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, Tundra i 98 gości