Avian pisze:On potrzebuje DT czy jest bezpieczny i czeka na DS?
On jest "bezpieczny" tzn jest w Dt, który napisał na FB
Zależy nam na pilnej adopcji kotka ponieważ Dom Tymczaswy w którym mieszka kocur pęka w szwach.,,,,,,on był do adopcji jakieś 2 miesiące temu, też był
bezpieczny, potem znalazł DS
miłość od pierwszego wejrzenia... i ta miłość mu jak widać bokiem wyszła bo znów jest w potrzebie. (wcześniej był oddawany jeszcze 2 razy o ile dobrze pamiętam).
Przeklejone z FB
Czteroletni Rudik to piękny, rasowy pers, o umaszczeniu, jak wskazuje jego imię, w głębokim rudym kolorze. Rudik jest bardzo łagodny, spokojny, miły, kontaktowy, nie drapie mebli, lubi saszetki z sosikiem, jest oczywiście kuwetkowy, lubi zabiegi pielęgnacyjne (przemywanie oczu), uwielbia czesanie. Rudik jest po przejściach - już dwukrotnie zmieniał dom, pierwszy raz, kiedy miał rok, drugi raz niedawno. Rudik jest bardzo, bardzo wrażliwy - byłoby dobrze, gdyby trafił do spokojnego domu bez innych zwierząt i bez dzieci - ich towarzystwo jest dla niego bardzo stresujące, podobnie jak hałas np. wiecznie włączonego telewizora. Dobrze byłoby, żeby zawsze był w domu ktoś kochający, do kogo będzie się mógł przytulić i otoczyć go całym sobą.Telefon.692 685 330
ale nie wiem dlaczego ma być dom bez innych zwierząt, z tego co kojarzę mieszkał wcześniej z psem i królikiem, a ta kobieta co go oddała teraz też chyba miała jakieś zwierzę. Avian nie chce wprowadzać w błąd bo wiecie jak to jest jak jedna baba drugiej babie...
myślę najlepiej zadzwoń i zapytaj MYŚLĘ że Dt też wchodziłby w grę.
jolabuk5 pisze:Ogłaszałyście go w wątku perskich kotów?
masz na myśli planetę persję? nie znam innego wątku perskich kotków, na planecie jeśli o nią pytasz to ja go przynajmniej nie ogłaszałam...