Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:
Na kociarni nie zostawiłam pieniędzy za plexi, mimo że wzięłam; nie zostawiłam książki dla MaryS bo nie zabrałam z domu przez zapomnienie; nie odebrałam ślicznej bransolety, którą wygrałam na którymś bazarku, bo chyba zaginęła podczas sprzątania a co najgorsze nie zostawiłam tego neomycynu bez tekturki bo zapomniałam i został w kieszeni. Włożyłam go do lodówki, jutro jakoś odwiozę do KCh, resztę rzeczy też.
Cookie1706 pisze:To może Maurycy z racji tego, że on nie może mieć towarzystwa i tu wielu potencjalnych właścicieli odpada, Józio i...Pędzel, no bo on w sumie jest na DT
Dorota Wojciechowska pisze:Rozmawiam z domkiem zainteresowanym kotem, polecam im Maurycego- może coś z tego wyjdzie
Iweta pisze:Alienor pisze:
Na kociarni nie zostawiłam pieniędzy za plexi, mimo że wzięłam; nie zostawiłam książki dla MaryS bo nie zabrałam z domu przez zapomnienie; nie odebrałam ślicznej bransolety, którą wygrałam na którymś bazarku, bo chyba zaginęła podczas sprzątania a co najgorsze nie zostawiłam tego neomycynu bez tekturki bo zapomniałam i został w kieszeni. Włożyłam go do lodówki, jutro jakoś odwiozę do KCh, resztę rzeczy też.
Jednym słowem, kolega Cie troche rozkojarzył, stąd to roztargnienie
Alienor pisze:
Poczekaj tylko, wiem, że te podłe supozycje to za to, że nie zagłosowałam na BogusiaA tak poważnie atrakcje z kluczami i oddaniem Maurycego wystarczyły -potem się spieszyłam, bo chciałam wrócić jeszcze dziś do domu. No a z domu wypadłam pędem, bo mi koty urządziły ilustrację (pokojową) hasła" Z braku gwoździa odpadła podkowa, z braku podkowy..." a seans w kinie nie poczeka na mnie, no nie?
Dorota Wojciechowska pisze:Rozmawiam z domkiem zainteresowanym adopcja Maciusia. Juro wiecej info
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości