Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ciekawa.swiata pisze:nie mogę uwierzyć, że takie persiaki piękne trafiają do schroniska.
Leśna, czy to rude plaskate jest przyjazne? Czy umiera ze strachu?
JaEwka pisze:Pewnie _leśna_ już Ci coś napisała ale piszę żeby inni w razie czego też wiedzieliKoteczka przebywa na 3 ale jest strasznie płochliwa, w ogóle do niej nie można podejść. Nie wiem jakby się w domu zachowywała ale niektóre takie koty są zupełnie inne po zabraniu ze schronu.
Meruee pisze:JaEwka pisze:Pewnie _leśna_ już Ci coś napisała ale piszę żeby inni w razie czego też wiedzieliKoteczka przebywa na 3 ale jest strasznie płochliwa, w ogóle do niej nie można podejść. Nie wiem jakby się w domu zachowywała ale niektóre takie koty są zupełnie inne po zabraniu ze schronu.
Kurcze szkoda, ona taka ślicznota! Ale u nas pies i kot w spółce, to chyba byłoby dla niej za dużo.
Gibutkowa pisze:A co oznacza to SOR na karteczkach? Tam gdzieś można wyczytać czy jest kot sterylizowany czy szczepiony?
Meruee pisze:W sumie co racja to racja. Ja się po prostu obawiam, że jeżeli nic z tego by nie wyszło to potem co? Nie miałabym serca z powrotem do schronu. Jakby nie patrzeć aż takim znów znawcą kotów nie jestem. Do tej pory wszystkie koty jakie przewinęły się przez dom to raczej miziaki takie. Teraz natomiast mam Rudego, który jest tchórzem jakich mało, znaczy nie żebym mu zaraz etykietkę przyklejałaAle no potrzebuje duuuużo więcej czasu, żeby się zaaklimatyzować.
Tydzień czasu udawał przed innym kotem, że ta ruda kupa sierści pod łóżkiem to nie kot, a teraz obaj grandują po domu cholery jedne.
No dobra to jak będę we Wrocławiu to się przejdę, obczaimy co to za stwór się kryje za tymi ślicznymi oczami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1222 gości