DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla kotów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 17, 2012 12:27 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Ślczne są :P :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lut 17, 2012 13:00 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Olek kochany tak wyrósł że go nie poznałam, straszny z niego żarłok, jak pańcia wraca do domu z zakupami Karmel obwąchuje wszystkie siatki, a Olek tyko tą gdzie jest mięso :mrgreen:
joanna3113

Post » Sob lut 18, 2012 21:11 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Co u kcoiastych? Jak mija weekendzik?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lut 18, 2012 22:35 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Marzenia11 pisze:Co u kcoiastych? Jak mija weekendzik?

Zoja zaczyna się bawić z kotami wychodzi jej to niezdarnie, najbardziej lubi się bawić z maluszkami od których jest cztery razy większa, Bella sobie jakoś radzi ale Rysia bidulka zawsze przed nią ucieka jak Zoja ja dopadnie to wrzeszczy wniebogłosy. Niestety Zoja dostała rujki, od dwóch dni dziwnie się zachowywała, dzisiaj jak wróciłam do domu zaczęła koncert, dostała proverę. W poniedziałek ja zaszczepię, za tydzień odrobaczę drugi raz i za dwa tygodnie planuję sterylkę. Zastanawiam się co ona musiała przechodzić w poprzednim domu.
Wera bardzo dobrze dochodzi do siebie, na początku bardzo sie bałam, bo ona nie zaszczepiona i bardzo słaba, widok kota nie pokazywał jaka jest chuda, dopiero jak sie ją wzięło na ręce to czuć było same kosteczki. Teraz przybiera na wadzie i powoli bawi sie z kotami. Bardzo kocha ludzi, czasami zastanawiam się za co, pięciomiesięczny kot który tyle złego doświadczył od ludzi, tak bardzo ich kocha.
joanna3113

Post » Nie lut 19, 2012 21:08 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Widziałam kotki w dt u joanna3113, są naprawdę miłe, piękne i grzeczne.

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Nie lut 19, 2012 22:06 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

wat pisze:Widziałam kotki w dt u joanna3113, są naprawdę miłe, piękne i grzeczne.

Bo nie słyszałaś wrzeszczącej Zoji :mrgreen:
Wszystkie sześć kotów pozdrawia, jesteśmy z Tobą.
joanna3113

Post » Wto lut 21, 2012 18:08 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Rysia niedługo jedzie do swojego domu :piwa:
Dziękuję Adamowi za ogłoszenia i Marzeni za sprawdzenie domku. :D
joanna3113

Post » Wto lut 21, 2012 18:09 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

czyżby Marzenia była o rzut beretem ode mnie i ja nic o tym nie wiedziałam????? 8O 8O
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lut 21, 2012 18:41 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

smarti pisze:czyżby Marzenia była o rzut beretem ode mnie i ja nic o tym nie wiedziałam????? 8O 8O

Pewnie zrobiła wizytę PA jak wracała od kotów. :D

Teraz potrzebuję wizyta PA dla Belli w Markach
joanna3113

Post » Wto lut 21, 2012 18:48 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 pisze:Olek kochany tak wyrósł że go nie poznałam, straszny z niego żarłok, jak pańcia wraca do domu z zakupami Karmel obwąchuje wszystkie siatki, a Olek tyko tą gdzie jest mięso :mrgreen:

To zupełnie jak u mnie - Mrusia zagląda do każdej siatki, a Nusia do TEJ odpowiedniej. :mrgreen:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Wto lut 21, 2012 21:23 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

smarti pisze:czyżby Marzenia była o rzut beretem ode mnie i ja nic o tym nie wiedziałam????? 8O 8O

Jestem codziennie rzut beretem od Ciebie i dobrze o tym wiesz :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Wto lut 21, 2012 22:46 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 pisze:Rysia niedługo jedzie do swojego domu :piwa:

:mrgreen: A co z ogłoszeniem, kasować już? Jak wiesz są (prawie codziennie) pytania o Rysię - jest śliczna na zdjęciach - proponujesz coś w zamian?

Adam
aburacze

Post » Wto lut 21, 2012 23:24 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

aburacze pisze:
joanna3113 pisze:Rysia niedługo jedzie do swojego domu :piwa:

:mrgreen: A co z ogłoszeniem, kasować już? Jak wiesz są (prawie codziennie) pytania o Rysię - jest śliczna na zdjęciach - proponujesz coś w zamian?

Adam

Nie kasować, :mrgreen: masz ręke do ogłoszeń, dzieki ogłoszeniom o Rysi dom na 90% znalazła Bella, jeżeli Marzenia znajdzie czas i sprawdzi domek, tak bardzo zabiegana bo codziennie u maluszków. Zawsze proponuje inny domek. Propozycje które odrzucam są o kota jedynaka ale te przekazuję bo wiem że bywaja koty którym najlepiej jest z ludzmi bez towarzystwa kotów. Nie mam tez kotów do domu wychodzącego ale informacje przekazałam.

Adamie Rysia jest śliczna nie tylko na zdjęciach :evil: to panienka z wyższych sfer, cudna ułożona, prawdziwa dama.
joanna3113

Post » Wto lut 21, 2012 23:27 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 pisze:Nie kasować, :mrgreen: masz ręke do ogłoszeń, dzieki ogłoszeniom o Rysi dom na 90% znalazła Bella,

Zaraz, zdjęcia Twoje, tekst Marzeni11 to jaki mój wkład? Że wkleiłem to do jakiegoś formularza? :) Bez przesady, to nie jest duża zasługa. Jak jeszcze robiłem Allegro to było z tym trochę roboty i jakieś pole do popisu...

Cieszę się że koty znajdują domy :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Śro lut 22, 2012 0:33 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Marzenia11 pisze:

Jestem codziennie rzut beretem od Ciebie i dobrze o tym wiesz :ryk: :ryk: :ryk:

o nie! tam gdzie jesteś codziennie to są co najmniej dwa rzuty beretem :D :ryk: a może nawet ze trzy :lol:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]