Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annakreft pisze:i tak będe po kweście zwracać kocimiaka do cat roomu więc nie unikną mizianka
_namida_ pisze:Lubi brać rozpęd przez całe mieszkanie i wskakiwać na końcu do wanny, ale laserek też.
lutra pisze:już wistra napisała, ale w czwartek katgral jedzie, więc organizuję na czw.mikołaj jakoś superszybki, nie?
a co chce Uma?
Kocuria pisze:Annazoo pisze:Pluskwę zdjęłam godzinę temu, po Twoim wpisie. Ogłaszałam ją cały czas odkąd dostałam taką prośbę. To już kilka miesięcy?
Za to Piórka nie, bo miał zostać u Ciebie, ale teraz widzę, że to on powinien był mieć ogłoszenia. Trzeba było dać znać, przecież nie możemy się same domyślić.
Szkoda Piórka, że miał przerwę w ogłaszaniu. I szkoda nadaremnego ogłaszania Pluskwy.
piórek oddany został niecałe 2 tygodnie temu, decyzja o adopcji pluskwy zapadła wstępnie jakiś tydzień później. nie mówimy o miesiącach, a o tygodniach.
przez miesiące ogłaszania pluskwy nie znalazł się dla niej żaden dom, to nie jest tak, że trzymam w rezerwacji dla siebie kota, którego ktoś teraz-zaraz-natychmiast-chce.Cammi pisze:Dla mnie wniosek byłby jeden
Pozostań przy Karmelu,
Z miłości do niego
karmel sam ze sobą zaczyna szaleć - demolować, sikać, nudzić się - dlatego adoptowaliśmy truskawkę. ten kot nie jest szczęśliwym samotnikiem. za to w tej chwili jest szczęśliwym samcem alfa.
mahob pisze:annakreft pisze:i tak będe po kweście zwracać kocimiaka do cat roomu więc nie unikną mizianka
Zapraszam - podzielimy się pracą: ja sprzątam, Ty miziaszMoże być?
Tweety pisze:WYGRALIŚMY!!!! będziemy prowadzić schronisko w Ostródzie przez najbliższe 3 lata.
To będzie okrutne wyzwanie i straszna orka ale dla tych zwierzaków to jedyna szansa aby odżyły
Tweety pisze:
katgral, coś się pozmieniało? mówiłyśmy o czwartku. Co do piątku to chyba nie wiemy czy ta pani może być na dworcu w tych godzinachLutro, dopytasz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 110 gości