Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Jak krowa dużo krzyczy mało mleka daje
Karolek(ona) pisze:oni pewnie wszelka pomoc mają zarezerwowaną na 30 tego lutego
pogoda1053 pisze:Karolek(ona) pisze:oni pewnie wszelka pomoc mają zarezerwowaną na 30 tego lutego
pewnie tak,tylko po co dzwonić do kogoś gdy ten ktoś ma kłopoty i obiecywać złote góry? Nie ja pierwsza nawiązywałam kontakt....
lidka02 pisze:W ośrodku już mieszka ciotka io dzwoniła dziś do mnie że jest szary kotek z rozciętą głowa i ma jakieś coś z okiem , pewnie ktoś mu przywalił powiedziałam ciotce ze ma go złapać zawiozę go do weta ale nie udało jej się go złapać .Było tam zebranie i wszyscy ryje darkli ze koty to szkodniki że jedzą ptaszki debileAle myśle że nie ma co się kłucić tylko dawać kotą ukradkiem bo jeszcze je potrują .A co do fundacji to faktycznie niech nie obiecuje bo robi nadzieje i ja czekam a może
![]()
a jednak morze jest długie i głębokie
![]()
Teraz wiem że dupa z tego a się łudziłam , dziś byłam na mieście kotki nakarmione a ogonki miały tak w górze jak na krochmalu, biedactwa co je czeka za życie .Chociaż się najedzą ..
lidka02 pisze:Dzwoniłam do Animalsu pani wystosuje pismo do zarządu Przyjezierza i oni porozwieszają w sprawie kotów żeby ich troche nastraszyć ......, i będzie wysłana tam Policja żeby się pokręcili i ludzi ustawili ...
Karolek(ona) pisze:lidka02 pisze:Dzwoniłam do Animalsu pani wystosuje pismo do zarządu Przyjezierza i oni porozwieszają w sprawie kotów żeby ich troche nastraszyć ......, i będzie wysłana tam Policja żeby się pokręcili i ludzi ustawili ...
cieszyc sie będe jak mi napiszesz że pisma wisza i że policja była - bo na razie masz tylko obietnice
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Maniek19, puszatek, uga i 1385 gości