Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Emi u Urwis to mieszanka wybuchowa, bo po ich zabawie wygląda jak po wybuchu
Anna Kubica pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Emi u Urwis to mieszanka wybuchowa, bo po ich zabawie wygląda jak po wybuchu
Justa nie narzekaj ,Emi się przy Urwisku tylko rozwija![]()
Anna Kubica pisze:Emi tęskni mi się za tobą, mały oszołomie![]()
....nie wspominając o Mikm....![]()
![]()
![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Anna Kubica pisze:Emi tęskni mi się za tobą, mały oszołomie![]()
![]()
![]()
![]()
To nic prostaczego , wsiąść do pociągu byle jakiego , nie dbać o bagaż , nie dbać oo bilet , trzymając w reku kamyk zielony i i do tyskich mruczków zaglądamy
Anna Kubica pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Anna Kubica pisze:Emi tęskni mi się za tobą, mały oszołomie![]()
![]()
![]()
![]()
To nic prostaczego , wsiąść do pociągu byle jakiego , nie dbać o bagaż , nie dbać oo bilet , trzymając w reku kamyk zielony i i do tyskich mruczków zaglądamy
Mam taki zamiar ....wracam 4 grudnia i tak sobie myślę że do mrusiów na Mikołaja bym mogła zajrzeć
Justa&Zwierzaki pisze:Anna Kubica pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Anna Kubica pisze:Emi tęskni mi się za tobą, mały oszołomie![]()
![]()
![]()
![]()
Mam taki zamiar ....wracam 4 grudnia i tak sobie myślę że do mrusiów na Mikołaja bym mogła zajrzeć
To jeszcze prawie miesiąc , no ale wytrzymamy, no ale wtedy nie będziesz miała w co ręce włożyć, tyle roboty będzie z mizianiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości