Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:to ja się przypomnę ze zgłaszaniem się do funkcji przeróżnych na marszu i po nim. Będzie się strasznie dużo działo i musimy być super zorganizowani, bo zostajemy tym razem z tym ... SAMI. Aassii nie będzie, Katgral z Marcinem - szanse prawie żadne, bo najpewniej będą zagranicą, wislackiegokota ściągam z zajęć uczelnianych z ... Krynicy Górskiej a do pomocy póki co od nas zgłosiły się ... 4 osoby. Zostały niecałe dwa tygodnie do imprezy, także proszę o zgłaszanie się i udostępnianie na fb wydarzenia marszowego https://www.facebook.com/event.php?eid=124216314347008 a także zapraszanie swoich znajomych.
Po marszu w Teatrze Starym i na Plantach będzie zorganizowana kwesta przy okazji tego co się tam będzie działo, na pl. Szczepańskim na pewno Siódmy Czakram Ziemi da pokaz. Te wszystkie miejsca po marszu muszą być obstawione. Ale wiem, ze damy radę, musimy, zawsze dajemy!![]()
Oczywiście cały czas musimy łapać koty, leczyć koty, wyadoptowywać koty itp. itd Profilaktycznie przełożyłam imprezę w CS na niedzielę po marszu, bo to byłaby jakaś masakra ze wszystkim
Tweety pisze:kto robi ogłoszenia na gumtree? prosze sprawdzić, bo w części ogłoszeń jest mój numer w ogóle wyinaczony, gdzieś zjedzona jedna cyfra, dobrze, że jest mail i dlatego przychodzą dzisiaj w sprawie Melona ale zły numer nie zachęca ...
lutra pisze:Napisłam na łapce kartkę, co to za kot. Napisałam też na wątku i mówiłam Agnieszce.
_namida_ pisze:Tweety pisze:kto robi ogłoszenia na gumtree? prosze sprawdzić, bo w części ogłoszeń jest mój numer w ogóle wyinaczony, gdzieś zjedzona jedna cyfra, dobrze, że jest mail i dlatego przychodzą dzisiaj w sprawie Melona ale zły numer nie zachęca ...
Sprawdziłam wszystkie ogłoszenia, jest przestawiona cyfra u Melona, Arbuza i Rudiego. I zjedzona jedna u Chloris, ale Chloris już chyba poszła do domu? (Nie widzę maila.) Na pewno niebawem zostanie poprawione
Deltę planuję wziać w weekend z kociarni.
Co z Montaną od Karalucha, dalej szuka domu?
mahob pisze:_namida_ pisze:Tweety pisze:kto robi ogłoszenia na gumtree? prosze sprawdzić, bo w części ogłoszeń jest mój numer w ogóle wyinaczony, gdzieś zjedzona jedna cyfra, dobrze, że jest mail i dlatego przychodzą dzisiaj w sprawie Melona ale zły numer nie zachęca ...
Sprawdziłam wszystkie ogłoszenia, jest przestawiona cyfra u Melona, Arbuza i Rudiego. I zjedzona jedna u Chloris, ale Chloris już chyba poszła do domu? (Nie widzę maila.) Na pewno niebawem zostanie poprawione
Deltę planuję wziać w weekend z kociarni.
Co z Montaną od Karalucha, dalej szuka domu?
Poprawiłam telefon. Taki dostałam już z tekstem ogłoszenia i nie sprawdziłam tego.
W osobnej rubryce "telefon" był wpisany dobry.
Czy wszystkie klatki na kwarantannie w Kociarni są zajęte?
queen_ink pisze:Były 3 wczoraj wolne, do jednej chyba wróci ten czarny kotek po dzisiejszej kastracji?
queen_ink pisze:Ja bym chciała łapać do kastracji w przyszłym tygodniu. Na kiedy można się umówić i kto teraz umawia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, kasiek1510, MIKI03, moniczka102, puszatek i 336 gości