Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Reszta kotow tez potrzebuje interferonu... I czytałam o seriach 7 dniowych w leczeniu interferonem.
Anna61 pisze:Zastanawiam się tylko czy aby wystarczająco dostaje tego jedzonka.
Jaką strzykawkę dostaje? Bo są różnej wielkości i lepiej dać mniejsze ilości a 5 razy dziennie.
olafen pisze:Ona nie lubi kurczaka gotowanego. Nigdy nie lubiła gotowanego mięsa, ale powiem mamie, aby spróbowała. Może faktycznie dodatkowo by się przydało
LECZENIE: Ma na celu poprawę komfortu życia kota oraz uzyskanie jak najdłuższego czasu remisji. Chłoniak jest nieuleczalny, jednak leczenie prowadzi często do całkowitego wycofania się objawów i przedłużenia życia o wiele miesięcy.
Anna61 pisze:olafen pisze:CHŁONIAKI (nowotwory tkanki krwiotwórczej)
http://mrumru.eu/viewtopic.php?t=948LECZENIE: Ma na celu poprawę komfortu życia kota oraz uzyskanie jak najdłuższego czasu remisji. Chłoniak jest nieuleczalny, jednak leczenie prowadzi często do całkowitego wycofania się objawów i przedłużenia życia o wiele miesięcy.
ewar pisze:Naprawdę współczujęOna tak mi przypomina mojego Czarusia,w dodatku też jest FeLV pozytywny.Kciuki za powodzenie kuracji
![]()
![]()
, a Wam wszystkim życzę sił, aby to przetrzymać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kamizares, sherab i 712 gości