Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 14, 2011 6:54 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Melduję się porannie :D
po_prostu_kaska

Post » Śro wrz 14, 2011 7:19 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

MalgWroclaw pisze:Ciekawe, jak po nocy się macie.
Niepiskliwego dnia w pracy.

:ok:

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Śro wrz 14, 2011 7:21 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

juz byłam tu o poranku i też czekam na dobre wieści... :)
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro wrz 14, 2011 8:07 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Wieści dobre ,dzieciaki jedzą i rosną.Trzy zrobiły już kupki po masowaniu i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa.Rano przemycone do pracy teraz śpią i niedługo pora karmienia.Powiedziałam swojemu szefowi ,ze je mam w pracy bo bałam się ,że się zorientuja ,że coś niegra bo się trochę dziwnie zachowuję.Szef zareagował pozytywnie tylko przed niektórymi osobami nadal muszę je ukrywać,lecz są bezpieczne.Najgorzej z wchodzenioem do pracy przez bramę bo czasami krzyczą i teraz jeszcze próbują wyjść z kartonika. :wink:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro wrz 14, 2011 8:11 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Dobrze, Basiu, że nie pracujesz w prywatnej firmie kosmetycznej, w której pracowała moja przyjaciółka. Nie pracowała w dziale produkcji, tylko pr i nie miała nic wspólnego z produktami. Pani właścicielka z małżonkiem codziennie rano i przy wychodzeniu z pracy robili (i pewnie dalej robią) rewizję wszystkim pracownikom. Ludzie zostawiali swoje torebki w samochodach, żeby uniknąć przykrości, ale nic z tego - i tak rewizja była.
Gdyby właścicielce zależało na znalezieniu złodzieja, wystarczyłoby sprawdzić raz, może dwa. Ale jej chyba zależy na upokarzaniu ludzkości.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro wrz 14, 2011 8:18 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

MalgWroclaw pisze:Dobrze, Basiu, że nie pracujesz w prywatnej firmie kosmetycznej, w której pracowała moja przyjaciółka. Nie pracowała w dziale produkcji, tylko pr i nie miała nic wspólnego z produktami. Pani właścicielka z małżonkiem codziennie rano i przy wychodzeniu z pracy robili (i pewnie dalej robią) rewizję wszystkim pracownikom. Ludzie zostawiali swoje torebki w samochodach, żeby uniknąć przykrości, ale nic z tego - i tak rewizja była.
Gdyby właścicielce zależało na znalezieniu złodzieja, wystarczyłoby sprawdzić raz, może dwa. Ale jej chyba zależy na upokarzaniu ludzkości.

Zdaję sobie sprawę ,że nie wszędzie są takie możliwości.W moim wcześniejszym miejscu pracy też nie mogłabym ich mieć,tutaj też nie powinnam lecz sprawdzał mi toreb nikt nie będzie i życzliwość wśród małej grupy współpracowników najbliższych jest.Chociaż nie zawsze tak było.O bezdomne koty z pracy nie było łatwo walczyć lecz tym ,że się nie poddałam ,że czasem ktoś się śmieję ,ze dokarmiam koty zaimponowałam szefowi i sam zmienił poglądy.Wiem bo przyznał się do tego w rozmowie.

horacy 7

Post » Śro wrz 14, 2011 8:21 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

I tak trzymać :ok:
Bo Bryś naszym kapitanem... od orania morza...
I wbrew pozorom coś czasem się uda... zaorać...
nawet w ludzkich umysłach.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro wrz 14, 2011 8:28 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

super,że maluszki współpracują ..i współpracownicy też :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro wrz 14, 2011 8:48 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

:ok: generalnie uważam, że ludzie są źli i parszywi, ale na szczęście nie mam racji :wink:
U mnie kiedyś pewien pan zawsze przychodził na dyżury ze swoim wyżłem
Ale koty z piwnic pogonili...
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro wrz 14, 2011 8:58 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

a ja miałam na studiach wykładowce, starszego pana ,który zabierał do pracy psa..starszego spanielka ...i podczas wykładów w pana gabinecie piesek też słuchał :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro wrz 14, 2011 9:58 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Basiu, ucalowania dla szefa. Powiedz mu, ze ma wirtualne wielbicielki za dobre serce. :1luvu:

Magda.T

Post » Śro wrz 14, 2011 11:33 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Magda.T pisze:Basiu, ucalowania dla szefa. Powiedz mu, ze ma wirtualne wielbicielki za dobre serce. :1luvu:

Magdo i szefowi się te buziaki spodobały tylko takie wirtualne mu nie wystarczą :lol:

horacy 7

Post » Śro wrz 14, 2011 12:04 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Cioteczki, szukamy pomocy w zrobieniu fb dla kociaczków z tego wątku
viewtopic.php?f=1&t=132989
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro wrz 14, 2011 13:45 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

horacy 7 pisze:
Magda.T pisze:Basiu, ucalowania dla szefa. Powiedz mu, ze ma wirtualne wielbicielki za dobre serce. :1luvu:

Magdo i szefowi się te buziaki spodobały tylko takie wirtualne mu nie wystarczą :lol:

pjej ojej ojej, i co my teraz zrobimy :?: :ryk:

Magda.T

Post » Śro wrz 14, 2011 13:46 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Magda.T pisze:
horacy 7 pisze:

pjej ojej ojej, i co my teraz zrobimy :?: :ryk:

pakuj się i dawaj ..całować kierownika :mrgreen: :ok: :ok: :ryk: sama chciałaś :ok:
Obrazek[b]

becia_73

[poprzednia][następna]