A TERAZ KOTY, KTÓRE MAJĄ AKTUALNE (Adam?) OGŁOSZENIA :CIUMCIA
Na szczęście nieprawdą jest, ze stała się agresywna i niemiła pod wpływem Promyka. Na pewno jego obecność bardzo ją zestresowała, ale gdy byłyśmy same Ciumcia była dawną Ciumcią. Natomiast faktycznie, gdy poszłyśmy raz jeszcze ze smarti to już było ciutkę inaczej (do smarti, nie do nas) - widocznie Ciumcia ma ze smarti złe skojarzenia.

mądra

Ciumcia to pierwszy kot u smarti, który sie do mnie przylepił. Jakos tak mam od kilku dni, ze koty się do mnie lepią - naprawdę najlepiej oddające to co robia słowo - czyli włażą na mnie i nie chcą zejść.. Moja rezydentka, Nutka, ktora się mnie ciągle boi, teraz włazi na mnie, mrauczy, przytula się.. Myslałam, ze to dlatego że ostatnio długo siedzę przy komputerze i stado ma mnie dość, ale gdy Ciumcia wlazła mi na plecy, na szyję i połozyła się z tyłu pleców, na karku to już stwierdziłam, ze to nie o to chodzi.. Zdjęcia Ciumola jako szala na karku, naturalnego rozgrzewacza napiętych pleców zrobiła Bianka 4 i - jak koty poszukają jej kabelka do aparatu

- to je zgra i wstawi. Oczywiście Ciumcia po ściągnięciu jej ze mnie zaczęla ciumkolić Biankę, co widac na załączonym obrazku.
Ucieszyłam się, bo to znaczy że nie trzeba zmieniać ogłoszeń.
BUBA
Moje wejście do pokoju, w ktorym jest od razu było dla niej bodźcem do podejścia do mnie i gramolenia się na kolana. Wtulała się we mnie i tak siedziała, mruczała cały czas... kolejna ktora się przytuliła = przylepiła.. tak sobie siedziałyśmy a ja jej rózne rzeczy obiecywałam.. I tak mi jest przykro, że nie ma jeszcze domu..

Mój ukochany
SZNYCEL
tym razem zrezygnowałam z robienia zdjęć JW na rzecz głaskania go i przytulania i brania na ręce. Natomiast gdyby ktoś chciał niszczarkę do starych mebli to bardzo proszę - Sznycel się nadaje