Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
xmartix pisze:karmicielka z Popowic prosi o pomoc w wyłapaniu 3 małych i 1 kotki do sterylki, czy ktos może jej pomóc?
turkawka pisze:Zdzicho pojechał wczoraj do domku. Zdzicho to fajny kot, więc na razie nowi właściciele zadowoleni. Zdzicho też na zadowolonego wyglądałCzarna w związku z tym dostała wychodne na noc (co będzie sama w kuchni spała). Była tak szczęśliwa, że pół nocy mruczała nam w łóżku. Jak tylko przystawała bo przysnęła, to każdy ruch sprawiał, że się budziła i sobie przypominała, że trzeba zacząć oznajmiać szczęście od początku.
Dieselka pisze:nie no ten mój kotek musi szybko znaleźć dom bo przecież później go nie oddam.
Franca jest złośliwa (jak ja chcę kotka pogłaskać to panika i ucieczka, po czym za minutę nie mogę z kolan zgonić bo kotek chce!) , szczy po kątach jak durnowata i więc porządków nas super uczy (nic nie może leżeć na podłodze bo będzie osikane) ale.....
jest śliczna! przytulaśna! łowna (żadna mucha nie ma w domu szans bo zaraz zostaje upolowana i skonsumowana), z Dieslem dogadali się tak że uwierzyć nie mogę ze to możliwe...
ale czym mnie kupiła - PAJĄKA UPOLOWAŁA! przecież takie zwierze to marzenie! ja +pajęczak to kwik i panika na pół wsi a ona gdzieś w kącie tego potwora dorwała i ubiła! takie kocie to skarb normalnie!
póki co jedyny argument który mi nie pozwala jej zatrzymać to taki że ona, jako śliczny mały kotek ma duże szanse na dom a ja sobie zaadoptować mogę jakieś starsze zwierze, skazane na schronisko.
ale jak tu oddać tak cudownego kotka
turkawka pisze:Zdzicho pojechał wczoraj do domku. Zdzicho to fajny kot, więc na razie nowi właściciele zadowoleni. Zdzicho też na zadowolonego wyglądałCzarna w związku z tym dostała wychodne na noc (co będzie sama w kuchni spała). Była tak szczęśliwa, że pół nocy mruczała nam w łóżku. Jak tylko przystawała bo przysnęła, to każdy ruch sprawiał, że się budziła i sobie przypominała, że trzeba zacząć oznajmiać szczęście od początku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sillka i 121 gości