Mogę dać DT lub DS małemu, naprawdę spokojnemu, zdrowemu i kuwetkowemu kociakowi, sprawdzonemu, jak reaguje na koty. dorosłego kota nie mogę wziać bo zaraz zaczyna sie lanie po całym mieszkaniu. mały kociak nie wzbudza takich reakcji, chyba że od pojawiania sie u mnie Glusinii z Otwocka (23.07.2009r) cos sie zmieniło. trudno mi ocenic z góry.
chetnie pomogę, ale powiem szczerze że nie mogę tolerować obsikowania mieszkania, wpadam wówczas w potworne przygnebienie, to sikanie naprawdę odbija sie na moim zdrowiu. I co wówczas , oddawać kota z powrotem?
mam 5 kotów domu, nie wszystkie wychodzą na zewnątrz, mieszkam na parterze z ogródkiem w spokojnej okolicy, dokarmiam na balkonie od 5 do 7 kotów, niektóre cała zimę u mnie bytują. Dokarmiam też stadko w krzaczorach na Jelonkach (Jopop wie gdzie).
co prawda obiecałam DT dla koteczki od Zosi&Saszy ale podobno siostra TDT sie w niej zakochała więc mogę pomóc innemu kociakowi.
Przedstawiłam obiektywnie moje warunki lokalowe i wymagania co do kociaka. Decyzję podejmie JoKot. Aleba, Agneska, Alix, Anika i Piotr 568 byli u mnie więc wiedza jakie mam warunki dla kotów.
Pozdrawiam JS