KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 23, 2011 20:46 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Mara S pisze:Dziś o 14 przywiozłam z Almavetu do KCh jedną mała kotkę po sterylce z grupy trzech dziczków oddanych do schroniska, z których jeden odszedł :(. Pozostały kot z tej grupy a także kotka po wypadku jednak zostają u szpitaliku na święta. Kotka po wypadku podobno jest bardzo blada i ma mieć testy na białaczkę....
Kotka przywieziona do KCh jest zdrowa ale jest super dzika i szybka (choć dr Monika twierdziła, że za dwa dni możemy ją przenieść na zdrową kociarnie 8O )- przy montowaniu jej do boksu uciekła mi 2 razy i tylko dzięki czerwonym rękawicom udało mi się ją w końcu tam zamknąć. Mokrego jej nawet nie dawałam bo nie wiem czy w ogóle zmieni do rana pozycję z tej ściśniętej kulki za jej budką...

Z tego co wiem ta kotka raczej u nas nie zostanie, ma ją zabrać chyba ta baba co te kociaki przywiozła :?:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob kwi 23, 2011 20:54 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

No mnie też tak się wydaje ;) - oby jak najszybciej

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Sob kwi 23, 2011 20:59 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Mara S pisze:Miska z przedsionka ze spleśniałą karmą i opisem "znalezione pod regałem" - odmacza się

Dziwne a ten kto znalazł tą miskę nie mógł jej umyć :) tylko chciało mu się kartkę pisać :? śmieszne :mrgreen:

terenia1

Post » Sob kwi 23, 2011 21:28 Re: chatka

Rozmawiam z domkiem ktory byl zainteresowany Sheba. Ale Sheba jest nazbyt dzika :( Po przejzeniu naszej stronki pani zainteresowala sie Coffi i Józiem. To domek w Ogrodzienca. Trzymac :ok: prosze
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob kwi 23, 2011 21:34 Re: chatka

Dorota Wojciechowska pisze:Rozmawiam z domkiem ktory byl zainteresowany Sheba. Ale Sheba jest nazbyt dzika :( Po przejzeniu naszej stronki pani zainteresowala sie Coffi i Józiem. To domek w Ogrodzienca. Trzymac :ok: prosze

To super wieści :ok: a może jeszcze Dyzia wezmą pod uwagę :lol:

terenia1

Post » Nie kwi 24, 2011 9:06 Re: chatka

No to jadymy do kociastych
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Nie kwi 24, 2011 9:33 Re: chatka

terenia1 pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Rozmawiam z domkiem ktory byl zainteresowany Sheba. Ale Sheba jest nazbyt dzika :( Po przejzeniu naszej stronki pani zainteresowala sie Coffi i Józiem. To domek w Ogrodzienca. Trzymac :ok: prosze

Ło matko kochana , cuda cudeńka :D i Coffi i Józio to niełatwe historie adopcyjne - Coffi jest bardzo ładna ale ma naprawdę "koci" charakterek :mrgreen: Józio usposobienie ma superowe potrzebuje natomiast ludzi o naprawdę wielkim sercu którzy potrafią kochać nie tylko za idealny wygląd - a to wielka sztuka. Oby których z kociochatkowych kociaków się załapał na domek :ok:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie kwi 24, 2011 10:39 Re: chatka

gosiakot pisze:
terenia1 pisze:

Ło matko kochana , cuda cudeńka :D i Coffi i Józio to niełatwe historie adopcyjne - Coffi jest bardzo ładna ale ma naprawdę "koci" charakterek :mrgreen: Józio usposobienie ma superowe potrzebuje natomiast ludzi o naprawdę wielkim sercu którzy potrafią kochać nie tylko za idealny wygląd - a to wielka sztuka. Oby których z kociochatkowych kociaków się załapał na domek :ok:

no to kciuki mocno zaciśnięte :) :ok: :1luvu:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie kwi 24, 2011 15:00 Re: chatka

No i jadymy do domu gotowac obiad :P Znowu los pisze swoje scenariusze a koty same wybieraja sobie dom 8O We wtorek do Ogrodzienca jedzie.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie kwi 24, 2011 15:08 Re: chatka

Jedzie :mrgreen: Dyzio :D nie chcial zejsc z 3 osobowej rodzinki a na pozegnanie z panstwem tak rozpaczliwie plakal przez szpare w oknie,tak rozpaczliwie wystawial lapke ze..... kupil duzych na 1000% troche szkoda ze to nie Coffi bo dom wychodzacy a my mielibysmy mniej o jednego agresora
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie kwi 24, 2011 16:10 Re: chatka

Dorota Wojciechowska pisze:Jedzie :mrgreen: Dyzio :D nie chcial zejsc z 3 osobowej rodzinki a na pozegnanie z panstwem tak rozpaczliwie plakal przez szpare w oknie,tak rozpaczliwie wystawial lapke ze..... kupil duzych na 1000% troche szkoda ze to nie Coffi bo dom wychodzacy a my mielibysmy mniej o jednego agresora

O rety Dorotko poważnie :1luvu: Dyzio :lol: nie martw się Coffi tez znajdzie domek, a Dyzio też był biedny z Gremlinami :( jemu chyba też się przyda bezpieczny wychodzący domek bo znalazłam go wałęsającego się po ulicy.

terenia1

Post » Nie kwi 24, 2011 16:26 Re: chatka

No Joziu od razu uciekl, Coffi nawet dala sie poglaskac az bylam zdziwiona. Panstwu tez podobal sie wielkokot nowy Gapa,ale oni maja juy persa nie rodowodowego ale tez jakas biede z Allegro i teraz by chcieli kota bardziej przydomowego.
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie kwi 24, 2011 17:10 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

kotka po wypadku ma złe wyniki krwi, słabnie, :( jutro Pędzel jedzie do Almavetu na jako honorowy dawca krwi. Piotrek albo Wiesiu zamkną go dziś w klacie zeby był na czczo. Nie wiem jak Gremlinek to przeżyje, bez kolacji :wink:

biedny Gapuś serce pęka. :cry:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie kwi 24, 2011 17:16 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Filomen pisze:kotka po wypadku ma złe wyniki krwi, słabnie, :( jutro Pędzel jedzie do Almavetu na jako honorowy dawca krwi. Piotrek albo Wiesiu zamkną go dziś w klacie zeby był na czczo. Nie wiem jak Gremlinek to przeżyje, bez kolacji :wink:

biedny Gapuś serce pęka. :cry:

Gremlinek przetrwa :ok: spoko małe odchudzanko mu się przyda :wink: a koteczce po wypadku robiły test na białaczkę, bo coś Mara ostatnio pisałą że jest takie podejrzenie?
a Gapuś miejmy nadzieje powolutku dojdzie do siebie na razie to jest szok dla niego :( z tego co mówiła Dorotka to zaczął jeść suchą karmę Purinę i saszetki Feliksa i najważniejsze że je a reszta z czasem jakoś się poukłada mijmy nadziję :ok:

terenia1

Post » Nie kwi 24, 2011 17:27 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Przypominam jeszcze o dyżurach na następny tydzień :!: może jeszcze ktoś chętny :D
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 25.04.-01.05.2011
25.04. pon. rano MaraS. wie. Teresa
26.04. wt. rano Gosia wie. Cookie1706
27.04. śr. rano brak wie. Dorotka
28.04. czw.ranobrak wie. Bona44
29.04. piat rano Asia,Bogusia wie. Alienor
30.04. sob. rano brak wie. Bona44
01.05. niedz. Dorotka wie. brak

terenia1

[poprzednia][następna]