Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Wyrazilam tylko moje zdanie, nikogo nie jestem w stanie nawrocic na jakies poglady ale swoje zdanie ma i pisze je tam gdzie chce..
(...)
chodzilo o zaniedbanie wczesnego wysterylizowania kotki zarowno u niej jak i u tej drugiej pani.
moś pisze:A ja nie daze szacunkiem osoby ktora przyspozyla swiatu sześć kociat
puszatek pisze:co u maluchów, to ich wątek![]()
i dzielnej opiekunki
paciaz czekamy na wieści
![]()
![]()
paciaz1993 pisze:puszatek pisze:co u maluchów, to ich wątek![]()
i dzielnej opiekunki
paciaz czekamy na wieści
![]()
![]()
Dzisiaj pierwszy raz jeden z kociaczków mruczał sobie przy jedzeniu
Kotki rosną jak na drożdżach, no i czekam oczywiście aż im się otworzą oczka
Nie wypowiadam się na tematy zabijania czy niezabijania osesków, każdy ma własne sumienie i postępuje według niego. Ja postąpiłam według swojego sumienia i nie żałuję, ze uratowałam te kotki.
paciaz1993 pisze:
Nie wypowiadam się na tematy zabijania czy niezabijania osesków, każdy ma własne sumienie i postępuje według niego. Ja postąpiłam według swojego sumienia i nie żałuję, ze uratowałam te kotki.
moś pisze:Nie wydaje mi sie, napisalam pod wpływem impulsu..za bledy ortograficzne przepraszam. I nie jestem typem misjonarza ani awanturnika, kto mnie zna ten wie. Powiedzialam, ze potepiam tamta pania za brak sterylki a dziewczyna tez nie wykonala jej u swojej kotki. . . Nie wiedzialam ile dziewczyna ma lat ale odpowiedzialnosci powinno sie uczyc od mlodych lat. I nie darze szacunkiem jej postepku a nie jej samej
puszatek pisze:moś pisze:Nie wydaje mi sie, napisalam pod wpływem impulsu..za bledy ortograficzne przepraszam. I nie jestem typem misjonarza ani awanturnika, kto mnie zna ten wie. Powiedzialam, ze potepiam tamta pania za brak sterylki a dziewczyna tez nie wykonala jej u swojej kotki. . . Nie wiedzialam ile dziewczyna ma lat ale odpowiedzialnosci powinno sie uczyc od mlodych lat. I nie darze szacunkiem jej postepku a nie jej samej
daruj już sobie te komentarze na tym wątku bo to żenada...
nie interesuje Cię to co dzieje się u kociaków to po co tu wchodzisz![]()
![]()
![]()
chyba do końca nie przeczytałaś, że o tę pomoc prosił weterynarz
przecież miał "prawo" ich uśpić
a dał im szansę na życie
nie masz prawa potępiać ludzi, którzy postępują inaczej niż Ty
wątek na ten temat jest gdzie indziej, założony wczoraj
a teraz zostaw w spokoju i kociaki i ich opiekunkę
paciaz1993 pisze:puszatek pisze:co u maluchów, to ich wątek![]()
i dzielnej opiekunki
paciaz czekamy na wieści
![]()
![]()
Szenila pisze:Tak, ten weterynarz postąpił podle. Bo zapytał, czy Paciaz nie spróbowała by podłozyć kocich noworodków kotce po okoceniu. Był też na tyle podły,że poprzednie kociaki wziął do siebie - karmi je, zajmuje się nimi, zaszczepi i odda do nowego domu. Postąpił podle, bo nie zachował się jak maszyna zakodowana na usmiercanie kotów z nieotwartymi oczami, tylko jakoś tak w międzyczasie swojej praktyki lekarskiej zauważył,że oprócz zamkniętych powiek takie kocięta niczym nie różnią się od tych z już otworzonymi. Chciała bym trafiać z chorymi kotami zawsze na takich jak on weterynarzy.
moś pisze:Conchita pisze:Po za tym obstawiam, że Pacia jest bardzo młodą i wrażliwą osobą. Trudno po takiej osobie spodziewać się, że zaciśnie zęby i w imię wyższych racji pozwoli uśpić miot kociaków - ślepych, czy nie.
Aż tak mloda, ze nie mozna od niej oczekiwac odrobiny odpoowiedzialnosci? i nie chodzi tu o brak serca..no dobrze, robcie co chcecie, ja tylko wyrazilam swoje zdanie, przykro mi ze mnie nie zrozumiano ale musialam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 524 gości