Jak ktoś chętny, to zapraszam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Rozmawiałam z Aśką via fon i powiedziała, że w ogóle to śpi, ale jeśli dopilnuję okien, to kot może iść z jej błogosławieństwem![]()
Domek napisał (tylko uwaga, bo nie ma "o" miejscami)mam 4 szczesliwe koty; wyciagniete z takich sytuacji ze może niktby nie już nie walczyl. NAjmniejsza ma teraz okolo 6 miesiecy i byla umierajaca z biegunką i odparznymi uszami i stopkami z pewneg gabinetu bo siedziala w inkubatorze. Teraz jest pelna milosci, zdrwia i energi. Inny uratwany jak został z kotał wyrzucny na ulice z kociarni na ulice, inwestwalam w nieg i przywiozlam ze Ślaska a moja albinoska miala poprzedniej zimy odmrżone wszystko b ktś ja wywalił na -30C i chcieli ją uśpic ale wolntariuszki ja wykradly w Łodzi i teraz jest przecudna i puszysta i kochajaca...czwarta przyjechala ze mna z Grecji bo sie błąkała sama malenka po plaży. Moje koty wychdzą na malenki ogrodek ale przypilnuje zeby ta przez miesiac czy dwa nie wychdzila az sie oswoi i uzna dom. Nie mam parapetów i jak zostawiam uchylne okna to wciskam tam recznik aby sie nie zatrzasnelo ale i tak nie maja szansy tak wysko podskoczyc. Mam koty od 5 lat i wszystko jest dobrzez tzn żadnych przypałów i są piekne i zdrowe.
To w ogóle jest znajoma forumowiczki
I w dodatku dziewczyna, która i mi pomaga od pewnego czasu, tylko jakoś nigdy nie dopytywałam o to, co tam w domu ma...
Niejeden raz przelewała drobną kwotę, żeby pomóc, znalazła dom dla kilku kotów ogłaszanych przeze mnie i suczki z Milanówka u swoich znajomych.
W dodatku jej córka wiozła mnie z moim pierwszym adoptowanym kotem z Palucha - a było to w dniu, gdy rano odeszła ich sunia po długiej walce z chorobą.
Ogólnie to ja ją znam, tylko wszystko przez internet, ale mogę zasypać zdjęciami, jak chcecie :>
seidhee pisze:Mamy do przekazania karmę Specific Adult, około 2kg. Dość duże krokiety.
Szalony Kot pisze:JoKot poszła spać![]()
Szalony Kot pisze:Ale sennie dała mi błogosławieństwo, jeśli dogadam okna.
Dogadałam, czuję się fair, dziś pod wieczór Hania będzie w Boliłapce i wszystko powinno pójść szybko i sprawnie![]()
jopop pisze:seidhee pisze:Mamy do przekazania karmę Specific Adult, około 2kg. Dość duże krokiety.
zeżremyprosim
![]()
seidhee pisze:jopop pisze:seidhee pisze:Mamy do przekazania karmę Specific Adult, około 2kg. Dość duże krokiety.
zeżremyprosim
![]()
Odbierze kto z Bankowego w godzinach pracy? Mieszkamy teraz na Bródnie więc trochę nie po drodze
OKI pisze:Co to są godziny pracy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 80 gości