TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 22, 2011 12:32 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Kociara 82 dzięki za powiększenie tekstu o zbiórce :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto mar 22, 2011 12:35 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

mr-78 pisze:Witam ponownie

Zmieniłam troszkę temat mojego bazarku , może dzięki temu sprzedaż pójdzie lepiej a kotki otrzymają więcej pieniążków.
Nowy temat powinien bardziej zachęcać do odwiedzenia postu przez miłośników kotków :-). Brzmi on teraz " Nie bądź obojętny – zbieramy na tyskie mruczki!!!" a znajduje się na stronie :
viewtopic.php?f=20&t=125378&start=0

Zbliża się czas okresu rozrodczego i na pewno Pani Justynce przybędzie podopiecznych, a co za tym idzie wydatków.
Więc gorąco zapraszam na bazarek.

Bardzo dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 22, 2011 12:54 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Marcysia ( ta nowa kicia ) jest już u wetki na zabiegu sterylizacji :lol:
Jej ogolny stan zdrowia jest dobry , poza świerzbem w uszach no i jest bardzo szczupła , ale to nie problem :wink:

Problem mamy z Pedrem :cry:
Od kilku dni jest jakby '' nie swój '' z dnia na dzień jadł coraz mniej i jest bardziej nerwowy :cry: Został dziś zbadany i okazało sie ze ma bardzo bolesny brzuch :cry: . dostał zastrzyki i ścisła dieta i o ile do jutra nie będzie lepiej to jutro znów do weta .
Niepokojąco urosła tez ta zmiana w pachwinie :cry: , nie wiemy co to jest i jesteśmy omówieni na diagnostyka 30.03.2011r.

Koty i psy powinno się odrobaczać, odpchalać profilaktycznie chociaż 2 razy w roku , moje stado dawno tego nie miało :roll: A za jakieś 2 - 3 tyg po tym trzeba by całe stado zaszczepić na wirusówki , a jak to zrobić jak to wszystko takie drogie :?

Dług u weta mamy już na ponad 500 zł a dziś zamówiłam stronchold (na pchły , robaki i świerzb ) na kwotę 450 zł i obroże na pchły dla psiaków na kwotę 56 zł .
Już wiele razy was prosiłam o pomoc i mam nadzieje że i tym razem mogę :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 22, 2011 13:50 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

ojojoj.... 8O Pedrus, mam nadzieje i :ok: :ok: :ok: :ok: kciuki trzymam, zeby to nic powaznego nie bylo

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 22, 2011 19:42 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Marcysia:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto mar 22, 2011 21:50 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Caragh bardzo dziękuje za wstawianie fotek Marcysi :lol:
Marcysia będzie miała bardzo fajny DT , tylko ze będzie trzeba mu pomóc w utrzymaniu , karma , żwirek , wet bo dziś odszedł jej ukochany Maciuś [*] a walka o jego życie była bardzo kosztowna ... Czy ktoś pomoże w utrzymaniu Marcysi :?

Bardzo chce tez podziękować Kociarze 82 ze mi dziś pomogła :lol: Bardzo źle się dziś czuje , mam prawdopodobnie grypę żołądkową lub refluks . Pomogła mi przy wyprowadzaniu psów i przy karmieniu piwnicznych oraz była na kwarantannie przy Matyldzi i Lussi . No i była w aptece w której było trzeba zastawić prawie 50 zł :cry:

Pedro nadal ma bolesny brzuch , za chwilkę będę mu podawać siemię lniane , ale czy to się uda :roll:

Coś mi się zdaje ze Lussi nadal szuka domku :?

Ozzi ma zaparcie i meczy sie w kuwecie :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 22, 2011 22:08 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Caragh a czy mogła byś tez wstawić zdjęcia na dogo Marcysi :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 23, 2011 16:29 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Tekst do oglosszeń autorstwa Szalonego kota :)

Marcysia - wiosenna mruczanka :)

Marcysia mruczy, gdy się ją głaszcze, mruczy gdy je, mruczy u weterynarza podczas badania, mruczy nawet wtedy, gdy się na nią tylko patrzy
Ma zaledwie kilka miesięcy, a w pierwszym dniu wiosny trafiła do nas, przynosząc radość i miłość.
Marcysia powinna trafić do domu, który lubi głaskanie, mizianie, mruczenie i nie będzie kotki na zbyt długo zostawiał samej, bo wtedy kicia płacze za człowiekiem, za jego rękoma, dotykiem...
Marcysia jest już wysterylizowana, odrobaczona i czeka na zaszczepienie.
Zostanie oddana do adopcji po sprawdzeniu warunków i podpisaniu umowy adopcyjnej .

Kontakt Justyna:
507 300 768
justazwierzaki@o2.pl
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 23, 2011 18:38 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

No tak , tylko ze ja nie potrafię tak ładnie stylistycznie poskładać tego a Ty to potrafisz super :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 23, 2011 18:43 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Szalony Kot pisze:No ale efekt końcowy jest wspólny ;)

I o to właśnie chodzi :lol: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 23, 2011 19:20 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Po podaniu w nocy i dziś rano siemienia ( nie było to proste :twisted: ) czół się lepiej , qupal zrobiony :) byliśmy nawet w małym parku i u znajomej , potem sobie spał a teraz znów stęka i ma ogon podkulony :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 23, 2011 20:13 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Przed chwilką przewinęłam Eustachiusza i pampers był prawie suchy :| Oby to nie była zapowiedz zatrzymania :roll: Za około 3 godz dam znać jak następny pampers ..
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 23, 2011 21:36 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Eustachy :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]