I TEN DOM się pojawił. I nareszcie mógł odejść kochany, w ciepłym domku, nie w zimnej klatce sam

Zazwyczaj jest tak, że nic nie dzieje się bez przyczyny, coś zawsze do czegoś prowadzi.
[*] malutki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kituni pisze:Dziękuję anahit!!! Wieści o Buni to miód na moje serce. Była koleżanką Kacperka!Ucałuj ode mnie ją w sam czubek kociej główki
![]()
W imieniu Kacperka stworzyłam DT dla Psysia, oraz TDT dla Kajetanka, który do docelowego DT pojedzie w poniedziałek. Tak więc można powiedzieć, że założyłam DT imienia Kacperka, Bardzo Dzielnego Kota:)
Kituni pisze:Dziękuję anahit!!! Wieści o Buni to miód na moje serce. Była koleżanką Kacperka!Ucałuj ode mnie ją w sam czubek kociej główki
![]()
W imieniu Kacperka stworzyłam DT dla Psysia, oraz TDT dla Kajetanka, który do docelowego DT pojedzie w poniedziałek. Tak więc można powiedzieć, że założyłam DT imienia Kacperka, Bardzo Dzielnego Kota:)
Kituni pisze:W imieniu Kacperka stworzyłam DT dla Psysia, oraz TDT dla Kajetanka, który do docelowego DT pojedzie w poniedziałek. Tak więc można powiedzieć, że założyłam DT imienia Kacperka, Bardzo Dzielnego Kota:)
Katia80 pisze:Catnaperko, zmień tytuł wątku, ja czytałam go na początku, cieszyłam się, że Kacperek w domu, że udało mu się, dziś odnalazłam wątek, wchodzę, żeby zobaczyć, co nowego u Pana Kota, a tam...![]()
Bardzo mi przykro
[']
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1253 gości