martka pisze:Bardzo prosze o pomoc w wyadoptowaniu kotki z budowy. Miała być u mnie tylko na czas posterylkowy, okazała się kotką oswojoną, domową? no i w związku z tym szukam jej domku, bo żal jej dawać na budowę.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martka pisze:Bardzo prosze o pomoc w wyadoptowaniu kotki z budowy. Miała być u mnie tylko na czas posterylkowy, okazała się kotką oswojoną, domową? no i w związku z tym szukam jej domku, bo żal jej dawać na budowę.
jessi74 pisze:martka pisze:Bardzo prosze o pomoc w wyadoptowaniu kotki z budowy. Miała być u mnie tylko na czas posterylkowy, okazała się kotką oswojoną, domową? no i w związku z tym szukam jej domku, bo żal jej dawać na budowę.
martka, staram się jak mogę Ci pomóc, trochę ruszyły telefony w sprawie Lukrecji ( bo ona u nas też była bardzo pilna i domku tymczasowego nie ma) będę przy okazji Marcysię reklamowała....
majka2222 pisze:Marcysia ma moje allegro, gumtree, tablice i olx od kiedy jest u Martki, ale może te ogłoszenia jakieś do bani. Nikt nie dzwoni. Może Nataszy bedą szczęśliwsze.
XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-przygarne-kotka-W0QQAdIdZ279926375
Przygarnę małego kotka.
Jeżeli ktoś ma do oddania małe kocięta proszę o kontakt 661 922 054
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 42 gości