Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 02, 2010 20:50 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Dobranoc Promysiu, spokojnej, lekkiej nocy życzę, kotusiu kochany nasz :ok:
Dobranoc Dziewczyny :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw gru 02, 2010 21:20 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Nie ma za co smarti :oops: .

Dobranoc Wam i niech Was skrzydelka aniolkow leciutko musna.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw gru 02, 2010 21:25 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promys zapolował na pająka-zegarka!!
zapolował to może za dużo powiedziane-ułożył się w wc rozklapciany i prezyglądał się temu zegarkowi :)
ale w ogóle to się zdziwiłam że go widzi bo on się zachowuje trochę jak staruszek,nawet jedzonko trzeba mu pod samą buzię podstawiać bo inaczej nie może znależć :(
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 02, 2010 21:38 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:Promys zapolował na pająka-zegarka!!
zapolował to może za dużo powiedziane-ułożył się w wc rozklapciany i prezyglądał się temu zegarkowi :)

to się nazywa bierny atak! :lol:
dobrze, niech chociaż oczkami poluje! chory nie chory, ale to przecież nadal kocur alfa no nie 8)

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Czw gru 02, 2010 21:47 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

dziewczyny-to czy my z Promysiem jedziemy jutro do prof.na pobranie wycinka?
czy na razie damy Promysiowi spokój i mam odwołać?
ja jestem za odwołaniem wizyty.

No i dzwonili do mnie ze Sfory że testy Promysia wyszły ujemne ale że to nic nie znaczy więc żebym się nie cieszyła..
To na prawdę nic nie znaczy??? 8O
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw gru 02, 2010 21:54 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Nadzieja i wiara Iwonko :wink: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw gru 02, 2010 21:59 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Hah, jak to nic nie znaczy? :D
To chyba zależy, które robili... bo tych białaczkowych podobno są dwa typy i jeden tańszy podobno rzeczywiście mało wiarygodny...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw gru 02, 2010 22:08 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Iwonko, ja tez dałabym mu spokój. Po co narażać go na kolejny stres i podrażniać przełyk.
Promyniu, mam nadzieję, że niedługo zaczniesz czynnie polować :wink:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw gru 02, 2010 22:08 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

oj tam nic nie znaczy! Jasne, że znaczy! Znaczy nadzieję i szansę.
Promyś kotku najukochańszy! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw gru 02, 2010 22:49 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze: czy my z Promysiem jedziemy jutro do prof.na pobranie wycinka?
(...)
ja jestem za odwołaniem wizyty.

Jestem tego samego zdania co Ty.
smarti pisze: testy Promysia wyszły ujemne ale że to nic nie znaczy więc żebym się nie cieszyła..
To na prawdę nic nie znaczy??? 8O

Nie wiem jak jest w przypadku białaczki, ale przy innych chorobach wirusowych (FiP, panleukopenia) w przypadku zaawansowanej choroby testy mogą wyjść ujemnie. Testy pewnie były robione w laboratorium i są wiarygodne (przekłamania zdarzają się przy prostych testach paskowych - wtedy wynik jest w ciągu kilku minut).
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Czw gru 02, 2010 23:19 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

to były testy robione u nich w labie-wiem ze trwało to długo od pobrania krwo-kilka godzin albo i więcej i wetka coś tam ogrzewała bo tak mówila.No i kosztowały 80zł,no to chyba nie byle co?
jutro się dowiem :)

smarti

Post » Czw gru 02, 2010 23:21 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

no to ja odwołuję wizytę.
Tak ładnie ma tą nadżerkę zagojoną że żal mu ją poruszać.

I chciałam zapytac czy jak daję Promysiowi srebro to beta-g. już mu nie dawać?

smarti

Post » Czw gru 02, 2010 23:32 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Wydaje mi się, że możesz podawać i srebro i beta-g. Ważne tylko, żebyś nie podawała w tym samym czasie, a z minimum godzinną przerwą. Mam nadzieję, że Gibutkowa skoryguje jeżeli się mylę.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw gru 02, 2010 23:35 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

dzieki Bianka :D
Bo wiesz,chcialbym mu wpakować do pysia wszystko co może pomóc...a tu łatwo przesadzić :roll:

a w ogóle to może masz ochotę go odwiedzić?

smarti

Post » Czw gru 02, 2010 23:40 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Przepraszam, ze ja może tak troszkę nie po waszej myśli, ale smarti konsultowałaś to srebro z wetami? Ja bym zapytała, chyba bym się bała tak na własną rękę..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]